Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont a bal kéz gyűrűsujjára kell az eljegyzési gyűrű?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 12:09
1/12 anonim válasza:
Mert az az egyetlen ujj, ami közvetlen összeködtetésben áll a szívvel.
4/12 anonim válasza:
Mert régebben azt gondolták, mint az 1-es, de persze nyilván nem így van. :)
5/12 anonim válasza:
Mert onnan még leveheted kisebb probléma nélkül, de a jobb oldaliról már körülményesebb.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Még most látom, elírtam. Nem összeködtetés, hanem összeköttetés.
8/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem ez a valódi oka, hanem azt, hogy anatómiailag ez nem így van. De régebben ezt hitték, és ez az alapja.
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem "kell". Ez egy kialakult szokás. De nem mindenkinél működik a gyűrű átcserélése jobb kézre házasságkötés után. Nekem pl. a bal kéz gyűrűsujja vékonyabb a jobbnál, tehát el kell döntenem, melyiken fogom mindig viselni.
10/12 anonim válasza:
angolszasz teruleten pont a jobb kezen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!