Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mégis mit tegyek most? Várnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit tegyek most? Várnom kéne arra hogy magától megoldódjon?

Figyelt kérdés
Megkérte a kezem és én igent mondtam. Azóta jobban megismertem és nem tudom annyira tisztelni és szeretni a viselkedése miatt, viszont ő erőlteti a házasságot és már szinte minden készen van rá. Van valaki akit közben megszerettem, és ő meg nem viszonozza az érzéseimet. Ezt az idő sem oldja meg, túl sokat vártam eddig is.

2015. júl. 11. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Add neki vissza a jegyürűt,de minnél hamarabb,mert ebből nagy gond lehet hamarosan. Ha indokra lesz kiváncsi,hogy miért,mond meg neki,hogy félre ismerted. És mivel más tetszik,nem akarod megcsalni. mivel ez az igazság, el fogja fogadni.Bár nem fog neki tetszeni.
2015. júl. 11. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha te csinálsz magadnak gondot ne azt várd hogy az idő oldja meg helyetted. Ha nem oks zárd le. Hogy várhatnál így viszonzást a másiktól ha elvileg most máshoz készülsz hozzámenni.
2015. júl. 11. 09:09
 3/6 A kérdező kommentje:

1: ez már meg is történt, de mégis erőlteti, mindig azt mondja minden jó lesz és változik, de nem történik semmi hiába várok rá

2: ebben lehet valami

2015. júl. 11. 09:19
 4/6 anonim ***** válasza:
3: k**va vagy! ;)
2015. júl. 11. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.Azt is mond meg neki,hogy már nem szereted. ha ezt se fogadja el,akkor még hülye is.És ki akar egy hülyével együtt élni. Anno nekem egy szerelmem azt mondta,már nem tudja,hogy szeret e. Hiába voltam szerelmes belé,azonnal befejeztük ott,mert nem akartam elcseszni az életét.
2015. júl. 15. 03:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyira szeretem az ilyen utolagos onigazolasokat:-) Persze a sorrend szandekosan felcserelve.

Aszondja ,jobban megisrve nem tudom tisztelni stb' 'kozben valaki mast megszerettem'

Az idorend forditott. Meglattal egy jobb pasit, es maris 'keves' a jelenlegi.akar fejre is allhat, a szemedben ugyis mar csak egy darab szr. Az se szamit, h a masik magasrol tesz rad /saccra volt vele valami fizikai kontakt, ellenkezo esetben kb 14 eves lehetsz/

2015. júl. 15. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!