Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi minősül az eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi minősül az eljegyzés "kihisztizésének"?

Figyelt kérdés
Férfiak, mik azok a dolgok, amit már traktálásnak éreztek?
2015. jún. 16. 15:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Rendszeresen felhozza a témát, utal rá. Pedig már 5 éve is megmondtam neki, hogy jövőre meg lesz az eljegyzés. Nem tudom, mit kell folyton ezzel jönni.
2015. jún. 16. 15:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És ha nem mondja azt a pasi, hogy még nem aktuális a közeljövőben? Ha csak beszélgetnek róla rendszeresen, és véleményt cserélnek a részletekről (nem csak a nő beszél)? Az nem idegesítő? Nem szeretnék az agyára menné :)
2015. jún. 16. 15:30
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha állandóan azt szajkózza, hogy nem akarsz eljegyezni, mikor jegyzel el, nem is szeretsz?? ha szeretnél eljegyeznél...fúúúú falra tudok mászni ettől.
2015. jún. 16. 15:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár nő vagyok, de női szemmel nézve az alábbi dolgokat tartom "kihisztizésnek":

1. célozgatás ("jajj, de jó lenne, ha megkérnéd a kezem")

2. zsarolás ("ha nem kéred meg a kezem, elhagylak")

3. nyaggatás ("naaa, kérd már meg a kezem" "nem is szeretsz, ha nem kéred meg a kezem")

Én - úgy látszik nem vagyok 'igazi' nő - egyetlen egyszer sem hoztam fel ezt a témát a páromnak, aztán 4 év után mégis - teljesen magától - megkérte a kezem. 4,5 éve vagyunk házasok.

2015. jún. 16. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

No vagyok, de hagyj valaszoljak.

Amikor uton,utfelen megemliti, gyakran aradozik, peldalozik a baratnokrol, ismerosokrol, hogy ok mar el vannak jegyezve, sot mar hazasok is utalva ezzel, hogy itt az ido. A veszekedesek alkalmaval is felhozza az illeto, lathato jeleket kuld a ferfinak(ott hagyott gyuru az asztalon, eskuvoi katalogusok stb).

De ,mint elso korben megemlitettem az a szovegeles("vegyel mar el", "mikor akarod", "en mar szeretnem").

Nem vagyok ferfi, de meg igy leirva is halalosan idegesito lehet ez. Ha szeret egy not a ferfi, ugyis elveszi.

2015. jún. 16. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
-j
2015. jún. 16. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
pozitiv terhessegi tesz :D
2015. jún. 16. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
és ha elvesz mennyivel lesz másabb mint most? vagy a vagyonára vágysz már?:D
2015. jún. 16. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Bocsánat, hogy csak így belekotyogok, de a férfiak, akik már 5 (vagy több) éve azt hajtják, hogy "jövőre meg lesz az eljegyzés", azok mégis miért szivatják direkt a nőt? Miért nem lehet akkor azt mondani, hogy esze ágában sincs eljegyezni, de hát jó az ingyen p*nci meg cseléd?
2015. jún. 18. 11:51
 10/12 Carragher_x ***** válasza:

"akik már 5 (vagy több) éve azt hajtják, hogy "jövőre meg lesz az eljegyzés", azok mégis miért szivatják direkt a nőt? Miért nem lehet akkor azt mondani, hogy esze ágában sincs eljegyezni, de hát jó az ingyen p*nci meg cseléd?"

A picike fejedben meg sem fordul az az eshetőség, hogy mondjuk a férfi értelmetlennek tartja a házasságot, netán képes három percnél hosszabb távra előregondolkodni és számításba vesz anyagiakat...stb No meg elég érdekes önképed lehet, ha szted egy nő helye házasságon kívül az csak az ágyas és a cseléd lehet egy párkapcsolaton belül...;)

2015. jún. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!