Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi minősül az eljegyzés "kihisztizésének"?
Bár nő vagyok, de női szemmel nézve az alábbi dolgokat tartom "kihisztizésnek":
1. célozgatás ("jajj, de jó lenne, ha megkérnéd a kezem")
2. zsarolás ("ha nem kéred meg a kezem, elhagylak")
3. nyaggatás ("naaa, kérd már meg a kezem" "nem is szeretsz, ha nem kéred meg a kezem")
Én - úgy látszik nem vagyok 'igazi' nő - egyetlen egyszer sem hoztam fel ezt a témát a páromnak, aztán 4 év után mégis - teljesen magától - megkérte a kezem. 4,5 éve vagyunk házasok.
No vagyok, de hagyj valaszoljak.
Amikor uton,utfelen megemliti, gyakran aradozik, peldalozik a baratnokrol, ismerosokrol, hogy ok mar el vannak jegyezve, sot mar hazasok is utalva ezzel, hogy itt az ido. A veszekedesek alkalmaval is felhozza az illeto, lathato jeleket kuld a ferfinak(ott hagyott gyuru az asztalon, eskuvoi katalogusok stb).
De ,mint elso korben megemlitettem az a szovegeles("vegyel mar el", "mikor akarod", "en mar szeretnem").
Nem vagyok ferfi, de meg igy leirva is halalosan idegesito lehet ez. Ha szeret egy not a ferfi, ugyis elveszi.
"akik már 5 (vagy több) éve azt hajtják, hogy "jövőre meg lesz az eljegyzés", azok mégis miért szivatják direkt a nőt? Miért nem lehet akkor azt mondani, hogy esze ágában sincs eljegyezni, de hát jó az ingyen p*nci meg cseléd?"
A picike fejedben meg sem fordul az az eshetőség, hogy mondjuk a férfi értelmetlennek tartja a házasságot, netán képes három percnél hosszabb távra előregondolkodni és számításba vesz anyagiakat...stb No meg elég érdekes önképed lehet, ha szted egy nő helye házasságon kívül az csak az ágyas és a cseléd lehet egy párkapcsolaton belül...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!