Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Érdemes eljegyzést tartani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes eljegyzést tartani, ha a párodat imádod, de már az elején vannak problémák és önző az ágyban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítsetek, hogy érdemes e gyűrűt venni?!

Imádom a páromat, de a szexuális életünk borzasztó.

Eleinte az ujjaival csinálta, hogy segítsen, de most már ott tartunk, hogy jön és végez. Szóval mondhatni önző.

Ja és utána vacsizik...

Csókolni jól tud és imádom, de ha a testi kapcsolat pocsék...Ráadásul mindenen megsértődik, mindent úgy ért, ahogyan ő akar.

Sajnos imádom és jó vele, csak nem az ágyba...

Mit tegyek? Hozzá mehetek???

2015. jún. 13. 00:24
1 2
 1/16 SweetLady ***** válasza:
44%

Nem tudom te nő vagy aki megkéri a férfi kezét?(láttam már ilyet...inkább nem írok véleményt)

Csak az ujjas rész olyan fura értelemmel bír

2015. jún. 13. 00:27
 2/16 To7ka ***** válasza:
100%

Majd leragad a szemem, a melegtől még olvadásnak is indult, de így is kikerekedett ezt olvasva...

Nem érdemes. Ha nem teszik meg érted mindent, és esze ágába sincs megkérni a kezed még mellé, akkor számomra nem az jön logikailag hogy nő létedre megkéred az ő kezét. Érezném a tökeim apró pici lépteit ahogy menekülnek a szobából, ha egyszer erre kerülne sor, nem hiszem hogy a Te pasid ez meghatná (haha előző kérdező akit zavar a pasi szó.).

De én megengedem, menj hozzá nyugodtan, szerintem passzoltok egymáshoz ha ezen gondolkozol, és sokkal jobb ha se Te se ő nem szaladgál szabadon a világban...:)

2015. jún. 13. 00:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha ilyen önző az ember,nem ajánlanám.

Egy párkapcsolat egyik alapja a kompromisszumkészség,meg többek között a tisztelet is.

Nálatok mindkettő hiányzik szerintem.

Nem,nem érdemese hozzámenned.

2015. jún. 13. 00:33
 4/16 SweetLady ***** válasza:

engem nem zavar a pasi szó :D

attól még mert válaszoltam oda h engem mi zavar XD attól még nem biztos h a kérdezőnek nem tetsző szó engem is zavar:D

De most komolyan lehet én vagyok estére fogyatékos :'D de most tényleg nőként kéred meg a kezét?:'D

2015. jún. 13. 00:33
 5/16 A kérdező kommentje:

Én nő vagyok.

Együtt mennénk el megvenni.

Előre is köszi...

2015. jún. 13. 00:34
 6/16 SweetLady ***** válasza:

oh hát így érdekes

bár azért én nagyon elgondolkoznék h hogy lenen tovább...

bocsánat a fogyatákosságokért XD :D

2015. jún. 13. 00:36
 7/16 anonim ***** válasza:
És nem veszi az instrukcióidat? Nem hajlandó veled gyakorolni?....:)
2015. jún. 13. 00:47
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem mindenki tud rendesen dugni. Evvan.
2015. jún. 13. 01:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez egy elég nagy probléma. Mármint az együttlét is, meg az, hogy önző.

Nekem úgy tűnik birtokolni akar. Én nagyon meggondolnám ezt a házasságot, nekünk sok évig tök jó volt minden, később romlott el. Egy válóper elég csúnya dolog, és sokba kerül.

A legjobb lenne, ha jobban kiállnál azért ami neked fontos, nem balhézni kell, csak szelíden, de határozottan megmondani neki, hogy neked is fontos minden, de ezen javítani kellene. Egy férfinak megalázó amikor egy nő minősíti, mert a hiúsága kap ütést, olyan, mintha egy nőnek a külsejét sértegetnék.

Tudni kell jól lekommunikálni ezt is oda-vissza. Ha megértitek egymást, és meg tudjátok oldani ezeket a helyzeteket, akkor az megadja az alapját.

Másrészt azt is vedd figyelembe, hogy mi lesz akkor (amit talán ma el sem tudsz képzelni), hogy jön valaki, aki kezdettől fogva úgy bánik veled, ahogy arra vágytál mindig is. Akkor mi lesz? Mert feleségként ez gáz lesz. Neked is vannak jogos vágyaid, ne köss kompromisszumot, mert csak gyülemlik benned a sok lemondás, és később sokkal nagyobb lehet a baj.

2015. jún. 13. 07:32
 10/16 anonim ***** válasza:
szeretsz szenvedni? csak ezt a kérdést kell feltenned :D
2015. jún. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!