Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom fél az eljegyzéstől? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom fél az eljegyzéstől? Az elköteleződéstől? Létezik ilyen a férfiak körében?

Figyelt kérdés
6.5 éve vagyunk együtt a párommal. Én 25 éves vagyok, ő 28. Mostanában nagyon sok ismerősöm jegyzeték el, vagy ment férjhez, bár igaz bevallom néha sírva fakadtam, amikor megláttam egy egy képet, de nem hisztizek. Néha szóba hoztam a témát, de ő mindig hárít. Az az érzésem, hogy ő nem szeretné. Hiába kérdezem erről, nem válaszol. Szerintetek ez a félelem jele?
2015. máj. 31. 19:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én is nagyon házasságpárti vagyok. Nem tudom mit tehetek. Az lkövetkező hónapokban nem hozom fel neki, majd meglátjuk mi lesz.
2015. jún. 1. 18:48
 12/25 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező a férfiak 96% már nem akar nősülni...minek vegye meg az egész tehenet,ha így is megkapja a tejet...

Ha akarjuk ezt bevallani mi nők ,hanem mi rontottuk el a férfiakat azzal,hogy mindent megkapnak házasság nélkül (együttélés,tiszta ruha,tiszta lakás,főtt kaja,gyerek) ,így már jó,hogy nem nősülnek...hisz könnyebb lelépniük,ha nincs papír és megunták a családi életet az asszonyt és a kölyköket.:) sajnos ez a igazság,ha belátjuk ha nem.:)

2015. jún. 1. 19:49
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
6,5 év? szánalmas
2015. jún. 3. 17:21
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

12 teljesen egyetertek veled Minek is venne el egy ferfi a not ha a not fut utana mindenre hajlando nem kell meghoditani hajlando eljegyzes hazassag nelku lelni akar szulni is.

Igen miert is venne el? kenyelmes neki igy

2015. jún. 3. 17:29
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen 6.5 év ebben mi szánalmas... csak, hogy én nem fogok neki gyereketszülni, lehet régimódi vagyok, de ha lesz házasság lsz gyerek, ha nem, nem.
2015. jún. 3. 17:58
 16/25 anonim ***** válasza:
25%
Alapbol szerintem az a baj ,amit mar irtam ,hogy a nok vagyis mi rontottuk el a ferfiakat es ebbol sajnos mar nem igen van kiut..persze a normalisabb tipusu ff hazasodik minden nyomas nelkul,normal idonbelul de az ilyen keves.a ferfiak azt hasznaljak ki,h a legtobb no akar gyereket es alt 25evkorul elkezdunk ragorcsolni h kifutunk az idobol aminrk van nemi alapja igx bevallaljuk igy a gyerekrt sot gyerekeket mondvan 21szazad es nem a papiron mulik a boldogsag huseg de ezt csak a ferfiak meseltek be nekunk mint azt is h leny.ln. Egeszseges:) szovsl igy lesz sok sok gyerek apasaginyilatkozattal..es igen is ciki es gaz ez..pedig az enyem is ugy fog novemberbe szuletni de mi nok bmire kepesek vagyunk h legyen v ne legyen gyerekunk.szoval kerdezo nen rosszbol mondom de vagy bevallalod igy ezt a eletet v szakitasz es keresgelsz mert fiatalabb mar te se leszel es a normalis pasik meg mar addigra elkelnek akik nosulni is hajlandok.mobilrol vagyok bocsi a sok iras baki miatt. 15hkm
2015. jún. 4. 13:35
 17/25 A kérdező kommentje:
Szia! Már fentebb is ítam, hogy még fél évet adok ennek a kapcsolatnak. Igen tudom, hogy fiatalabb én sem leszek, sőt egyre csak öregszem.. sajnos... Csak belegondolni, hogy megint mindent újrakezdeni valakivel...
2015. jún. 4. 19:29
 18/25 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező én semmire nem akarlak rá beszélni,de feleslegesen vársz még fél évet,ha ennyi idő alatt se történt semmi...na de te tudod...én is sokat vártam anno meg keresgéltem és most úgy,hogy 27éves múltam januárba babát várok egy élettársi kapcsolatba...amiből házasság sose lesz,de én már annyira anya akartam lenni,hogy ebbe is belementem-törődtem (mint a többi ilyen anyuka). Bár már előre ég a pofám a apasági nyilatkozattal.. én se így születtem,nőttem fel...szóval gondold meg mit is akarsz..mert kevés ff akar már nősülni az okát feljebb már írtam...Na de azért remélem,hogy vagy vele vagy egy új kapcsolatba sikerül amit szeretnél.

Sok sikert hozzá.:)

2015. jún. 5. 09:10
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
volt olyan idő amikor én is paráztam tőle, de annak az oka az volt, hogy akkor már 9 éve jártam az 5 éves jogi egyetemet és közeledett a 30dik születésnapom, nem volt keresetem, hanem anyuék adtak pénzt mindenre...szóval csak ez okozott kétséget...de aztán rájöttem hülyeség ilyen miatt aggódni és megnősültem...feleségemnek 2 diplomája és 3 felsőfokúja van + phd-ja így segít a tanulásba....apu vállalkozásában meg dolgom így bumm lett keresetem is. Ennyi..nem kell túlgörcsölni semmit :-)
2015. jún. 8. 12:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Engem a feleségem nagyon nyomott a házasság felé. Nem tudtam miért, de nem tetszett a gondolat. Végül belementem, ha már ez a szíve vágya. Nem kellett volna. Nem szerettem úgy, ahogy egy feleséget kellene. Később egy másik nőnek minden bizonytalankodás nélkül megkértem a kezét.
2015. jún. 15. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!