Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nemrég megkérte a kezem, mégis félek hogy megcsal. Egyszer már megtette (bár szex konkrétan nem volt) és félek hogy újra megteszi. Van esély rá hogy kitart mellettem?
Tavaly nyár elején párom megcsalt(nem feküdtek le egymással,de nekem már az is megcsalás ha csók és orális van.)3 hete szülinapomon megkérte a kezemet.Nagyon szeretem és anno megbocsátottam neki.De egy "kedves" ismerős újra a fülembe ültette a bogarat és elgondolkoztam mi van ha újra megteszi?
Van az ismerőseim között több olyan pár is akiknél valamelyikük félre lépett,és legtöbben azt mondják hogy azóta hogy történt a dolog,nem volt komolyabb veszekedés(és azokat a jeleket se érzékelték amit akkor mikor párjuk megcsalta őket),és talán jobb a kapcsoltuk mint volt.Bár azt is sokan mondták hogy ha egyszer megtette újra megteszi.Van e esetleg valakinek pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban,mármint hogy párja azóta megváltozott,nem történt meg újra stb.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!