Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nemrég megkérte a kezem, mégis félek hogy megcsal. Egyszer már megtette (bár szex konkrétan nem volt) és félek hogy újra megteszi. Van esély rá hogy kitart mellettem?
Tavaly nyár elején párom megcsalt(nem feküdtek le egymással,de nekem már az is megcsalás ha csók és orális van.)3 hete szülinapomon megkérte a kezemet.Nagyon szeretem és anno megbocsátottam neki.De egy "kedves" ismerős újra a fülembe ültette a bogarat és elgondolkoztam mi van ha újra megteszi?
Van az ismerőseim között több olyan pár is akiknél valamelyikük félre lépett,és legtöbben azt mondják hogy azóta hogy történt a dolog,nem volt komolyabb veszekedés(és azokat a jeleket se érzékelték amit akkor mikor párjuk megcsalta őket),és talán jobb a kapcsoltuk mint volt.Bár azt is sokan mondták hogy ha egyszer megtette újra megteszi.Van e esetleg valakinek pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban,mármint hogy párja azóta megváltozott,nem történt meg újra stb.
Köszönöm a válaszokat
ha megtudtál neki bocsájtani és adtál neki egy ujesélyt h tiszta lappal induljon..akkor ne gondolkodj ilyeneken mert akkor már nincs értelme az egésznek.
tisztázd vele a helyzetett h egyszer megcsalt és megbocsájtottál de többször nemfogsz...
de az nem jó ha folyton azon jár sz eszed h hol van v h kivel van..stb
sajna azért rossz ha valamelyik fél félrelép..oda a bizalom.
Szerencsére tapasztalatom nincs ilyen téren!
Az viszont ahogyan a legelső válaszoló is írta, ha nem tudsz benne már most megbízni, akkor nincs sok értelme a kapcsolatanak, és a házasságnak sem.
Vagy az egész életedet kétely közt akarod leélni? Pl. ha valamikor egy teljesen ártatlan dolog miatt késöbb ér haza, mint a megszokott, akkor rögtön az fog a fejedben forogni, hogy mi van ha pont egy nővel hetyegett? Szóval én inkább a bizalom hiánya miatt gondolnám át nagyon nagyon a helyedben ezt az egészet!
Ugyanígy fogsz érezni mindig mégha nem is csal majd meg azért a kétely mindig ott lesz.
Menj hozzá ha szereted és ő is téged de fogadd el hogy így fogsz érezni mindig...!
Hát így még nem jártam, de azt tudom, hamár az eljegyzésnél is megrendül a bizalom, nem tudod, bizonytalan vagy a dologban, akkor baj van. Az eljegyzés önmagában még nem nagy dolog, de így házasodni nem szabad. szerintem magadban már tudod is a választ mélyen, csak még nem mersz belegondolni.
Én személy szerint függetlenül attól, hogy szeretem -e sokmindent megbocsájtok, de ha megcsalnak azt nem .
Azért azt ne felejtsük el, hogy magától bevallotta, hogy megtörtént a dolog, valószínű őt magát is nagyon bánthatta. Szokták mondani, ha a férninak a farka feláll, az esze megáll...ezzel nem a megcsalást akarom megideológizálni, és ez nem is mentség természetesen, de azért a hátteret is érdemes nézni, és ha a srác tényleg megbánta és ő is okult belőle, lehet hogy soha többé nem teszi meg. Ha szereted, szerintem vágjatok bele.... esetleg egy nagy beszélgetés jó lenne, beszéljétek át újra az egészet, mondd el hogy ezek a - jogos - félelmek vannak benned, nézd meg mit válaszol, hogy reagál rá.
Szerintem jó esélyetek van a boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!