Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a kezem egy pakisztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezem egy pakisztáni muszlin, bőv. Lent?

Figyelt kérdés

2 éve ismerkedtünk meg, azóta kb. együtt is vagyunk. Japánban voltunk mindketten cserediákok, még most is itt vagyunk. Megkérte a kezem, igent mondtam, de elkezdtek kétségek gyötörni. Annyi sok rossz dolgot hallottam/ olvastam a muszlimokról. Szerintetek mit tegyek?

Amióta együtt vagyunk, a tenyerén hordoz. A legtürelmesebb ember akivel találkoztam. Nem iszik alkoholt, nem cigizik, nem él nemi életet házasság előtt a vallásából adódóan. Ez nekem csak pozitív. Főleg hogy előtte minden fiú csak a puncimra hajtott, ezért is tisztelem őt nagyon. Viszont sok helyen olvastam, hogy házasság után jelentkeznek a gondok (verés, fenyegetőzés, bántalmazás)... Mit tegyek? Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen jó emberből ilyen fenevad válhat... Megijedtem, holott szeretem

2015. ápr. 6. 03:33
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

„Kedves 2-es! Az antiszemita jelentése ZSIDÓELLENES. Nem egyenlő a rasszistával, ami bármilyen eltérő népcsoportra használható. A kérdésben ugye muszlim van, aki ugye nem zsidó, következésképpen a kérdező semmiképpen nem lehet antiszemita.”

„Az antiszemitizmus szó a Sémtől, Noé fiától származó sémi vagy szemita népekről (többek között az arabokról és a zsidókról) kapta a nevét. Bár más népek is tartoznak ebbe a csoportba (például máltaiak), az antiszemitizmus szót általában a zsidók iránti ellenszenv megnevezésére használják.”

„A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel.”

Ezeket az idézeteket a Wikipédiából másoltam.

Szerintem a kettő közül akkor már maradjunk az antiszemitizmusnál, mint ideillő kifejezés. De tőlem nevezhetjük rasszistának is őket.

„Viszont nyilván nem is rasszista, mivel épp gondolkodik, hogy hozzámenejen-e egy számára nagyon veszélyes kultúrát gyakorló emberhez...”

Ebből hogyan következik, hogy nem rasszista? De szerintem a lényeg az, hogy nem normális az, hogy egy nő a férjét nem abból ismeri meg, hogy rendszeresen találkoznak, hanem abból, hogy elolvassa interneten, hogy mit kell a férjéről tudnia.

2015. ápr. 11. 02:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!