Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megkérte a kezem egy pakisztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezem egy pakisztáni muszlin, bőv. Lent?

Figyelt kérdés

2 éve ismerkedtünk meg, azóta kb. együtt is vagyunk. Japánban voltunk mindketten cserediákok, még most is itt vagyunk. Megkérte a kezem, igent mondtam, de elkezdtek kétségek gyötörni. Annyi sok rossz dolgot hallottam/ olvastam a muszlimokról. Szerintetek mit tegyek?

Amióta együtt vagyunk, a tenyerén hordoz. A legtürelmesebb ember akivel találkoztam. Nem iszik alkoholt, nem cigizik, nem él nemi életet házasság előtt a vallásából adódóan. Ez nekem csak pozitív. Főleg hogy előtte minden fiú csak a puncimra hajtott, ezért is tisztelem őt nagyon. Viszont sok helyen olvastam, hogy házasság után jelentkeznek a gondok (verés, fenyegetőzés, bántalmazás)... Mit tegyek? Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen jó emberből ilyen fenevad válhat... Megijedtem, holott szeretem

2015. ápr. 6. 03:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Külföldi munkám által sok ismerősöm van arab országokból. Egy lány elég jó barátnőm lett még az elején. Tanácsot kértem tőle, mikor már régóta csapta a szelet egy szimpi, jófej srác. Azt mondta, hogy manapság már jobban alkalmazkodnak más kulturákhoz, akik elhagyják az otthonukat, de a vér nem válik vízzé olyan könnyen, mint ahogy azt sokan mutatják! Amelyikük hasonlóan vallásos marad a családtól távol is, az bizony nem európaihoz való! Szerinte nem kompatibilis hosszútávon a dolog. Hamarosan, aztán többszörösen is bebizonyosodott a szememben. Persze ellenpéldát is láttam, ők boldog házasságban élnek, van egy kislányuk, de a férj nem volt otthon vagy 15 éve, a nő elfogadja, támogatja a férfi lazábbra vett szokásait.

Kívánom, hogy ne bánd meg a döntésed, ha hozzámész, ha nem!

2015. ápr. 6. 15:00
 32/41 anonim ***** válasza:
18%

Kamu kérdés.

Azért írtad ki, hogy tanulmányozhasd a sok fröcsögést.

...ugye? na és mire jutottál?

2015. ápr. 6. 17:15
 33/41 anonim ***** válasza:
49%
Az muszliM, te nagyon eszes.... Amiről te beszélsz az egy anyag.... szánalmas, buta ember.
2015. ápr. 6. 22:43
 34/41 anonim ***** válasza:
53%
Fb-n lepj be az "azsiai a parom" csopiba. Ott mindenkinek paki a ferje csak az enyem kurd :) ott meglehet beszelni mindent mint itt.....
2015. ápr. 6. 23:01
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem értem miért hiszik egyesek ezen az oldalon, hogy minden kérdés kamu és csak és kizárólag a polgárpukkasztás a cél. -.-"
2015. ápr. 8. 05:30
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig mindent, de a véleményem:

Ha hozzámész, meg kell majd felelned azoknak a normáknak, amik náluk alapvetőek. Ez nem gonoszság tőle/tőlük, szimplán teljesen természetes szokás. Ahogy nálunk az a szokás, hogy a férfi és a nő együtt döntenek a fontos dolgokban, hogy a nők is dolgoznak, hivatásuk, karrierjük lehet, úgy ott más a szokás. Ha tudod ezeket vállalni, akkor menj hozzá. Ha nem, akkor ne. De egyben ne reménykedj: hogy majd a te házasságod egy muszlimmal máshogy fog működni, mint más muszlimoké. Nem fog, és az, hogy pl. nem él nemi életet a házasság előtt, az is arra utal, hogy neki fontosak a tradíciók. Ez egyrészt tiszteletreméltó, másrészt én nem tudnék együtt élni vele.

2015. ápr. 8. 08:32
 37/41 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 2-es! Az antiszemita jelentése ZSIDÓELLENES. Nem egyenlő a rasszistával, ami bármilyen eltérő népcsoportra használható. A kérdésben ugye muszlim van, aki ugye nem zsidó, következésképpen a kérdező semmiképpen nem lehet antiszemita. Viszont nyilván nem is rasszista, mivel épp gondolkodik, hogy hozzámenejen-e egy számára nagyon veszélyes kultúrát gyakorló emberhez...

Kérdező: NE MENJ HOZZÁ!!! Teljesen más világ. Apám élt arab országban 5 évig munkájából kifolyólag. Nem mondom, hogy mind maga az ördög, és egyenlő a terrorizmussal az egész arab világ, mert nem. De európai nőnek, európai értékekkel...

És mi van, ha nem jó az ágyban? pl. Őt nem úgy nevelték, hogy az a fontos, hogy téged boldoggá tegyen. Neked az a feladatod, hogy őt boldoggá tedd. Hidd el! Nem túl jó választás, még akkor sem, ha a házasság után nem jönnének ki belőle a már mások által leírt dolgok. túl nagy a szakadék...Ahogy mondták előttem is. Falusi és városi magyar sem érti meg egymást sokszor. Van egy ilyen válófélben lévő házaspár a környezetemben. Nem értik meg egymást.

Van egy okos mondás: egyazon VALLÁSÚ, politikai nézetű, hasonló anyagi helyzetű és hasonló családi hátterű partnert kell választani, az a legbiztosabb záloga a hosszú kapcsolatoknak.

Nálatok max az anyagi helyzet stimmelhet, de még az sem biztos :( Legyél vele, ha szereted, de hozzá ne menj! Bár szex nélkül meg minek vele lenni...

2015. ápr. 8. 17:28
 38/41 anonim ***** válasza:
20%
Nézd, itt teljesen fölösleges feltenni egy ilyen kérdést, mert rögtön sápítozni kezd az összes olyan ember, aki egyszer már látott muzulmánt a tévében, és az pont egy gonosz terrorista volt. Látod, hogy ajánlgatják a Lányom nélkül soha c. amerikai propagandaművet, ami eleve az Irán ellen indított háború idején, hangulatkeltésként íródott, vagy a teheráni hercegnős könyvet, az sem zavar senkit, hogy ezeknek közük nincsen Pakisztánhoz. (Gondolom, azon viszont fel vannak háborodva, amikor valaki keveri Budapestet Bukaresttel, pedig az is Európa...) Te ismered ezt a férfit, te tudod megítélni. Menj ki vele a családjához még az esküvő előtt, mondd, hogy szeretnéd megismerni őket, és nézd meg, hogy bánik az apja az anyjával, vagy a testvérei a házastársukkal, abból sokat le tudsz mérni. Egyébként ha Japánban volt cserediák, akkor valszeg nem a csórók közé tartoznak a szülei, és nagy valószínűséggel inkább civilizáltak, mint nem.
2015. ápr. 9. 17:15
 39/41 anonim ***** válasza:

Ahogy mások is írták,különbözőféleképpen; az azonos kulturális alapok elengedhetetlenek.

Ennyi.

2015. ápr. 9. 21:45
 40/41 anonim válasza:
én hasonló helyzetben vagyok, mint te. Lassan két éve járunk jegyben. Megkérte pár hónapja a kezem.Még nem esküdtünk össze hisz mindenketten bulit szeretnék. de a templommal kapcsolatosan még megy a vita (később írom) szóval arab vére van benne, de nagyon türelmes és tényleg szeret. Persze minden kapcsolatban vannak probláémák, de ő már egy társ. nem félek tőle hisz a korábbi hisztériáim miatt már "letesztelt anyag"elnézést a hülye kifejezésért. Amit mondani akartam hogy egyáltalán nem agresszív,de én is hallottam és találkoztam rengeteg emberekkel, akik türelmes tökeletes de arab pasival voltak ésa pórul jártak. Bennem is meg volt ez a félelem de egy ponton neked is el kell engedned a félelmeket. Őszintén szólva ami a legfontosabb, hogy tartja e a vallást. Az én párom nem és a családját megismerve rájöttem a családja se. Szóval senki se hisz a muszlim vallásban, sőt a párom valóságos ateista! így sikerült megnyugodnom. De írtad a párod tartja a vallást és hogy nem él szexuális életet azt azt jelenti hogy igen erősen tartja a vallást. Viszont ez még nem jelenti mindenképp azt hogy rettegned kell tőle.Csak azt tudom mondani probálj a neten találni nőket akik arabhoz mentek férjhez és beszélgess el velük. Belgiumban és angliában rengeteg ilyen nő van. Bár nekem már a kendő hordás és a férjem mögött lehetek csak és sose egyedül menni az utcára, szóval nekem már ez is túl sok lenne. Deismerkedj és tájékozodj többet mielőtt döntenél!
2015. ápr. 10. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!