Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van gyémánt nélküli eljegyzési gyűrű?
Figyelt kérdés
Ugy tudom hogy van olyan eljegyzési gyűrű amiben nincs gyémàntkő se semmi! Valóban igy van ez? Ha igen akkor ha tudtok linkeljetek ilyen oldalakat! Köszi előre is!2015. febr. 28. 18:41
11/14 A kérdező kommentje:
Értem! Ugy làtom megoszlik a véleményetek! Hàt izlés kérdése mostmàr ugy làtom! Azért kérdeztem mert el akarom jegyezni a baràtnőm és ugy tudom hogy neki nem fontos hogy gyémânt kő legyen benne vagy valami màs! De a neten néztem jegygyűrűket és ott szinte csak köveseket adott ki! Ezért voltam most kicsit összezavarodva hogy most mi is az jegygyűrű. Amelyikbe van kő vagy amelyikbe nincs! Akkor szerintetek egy elegàns kő nélküli gyűrű is megteszi eljegyzésnek igaz??
2015. febr. 28. 21:33
12/14 anonim válasza:
Azért az, hogy "nem fontos neki" nem azt jelenti, hogy nem örülne neki..
13/14 anonim válasza:
Van a karikagyűrű és a kísérőgyűrű (a köves). Ma szokáss lett a kövessel megkérni a kezét és csak az esküvőre venni karikát, de a lepontoszás ellenére én fenntartom azt a véleményemet, hogy fölösleges a kövesgyűrű és pénzkidobás, mert esküvőre úgyis karikagyűrűt vesznek párban. De ez az én véleményem, szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy ő hogy szeretné.
14/14 anonim válasza:
A dolog szépséghibája csak az, hogy ha megveszed a karikagyűrűt a lánykérésre a "közös gyűrűvásárlás" szépségétől fosztod meg magatokat. Lehet kapni nagyon szép és strapabíró orvosi fém köves gyűrűket cirkónia kővel ami teljesen megfizethető időtálló és szép. nekem ilyennek kérte meg a párom a kezem és sokkal szívesebben hordom mint egy méreg drága gyémánt csodát. Az nekem rongyrázás szagú de aki megteheti vegye 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!