Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a vőlegényemnek van egy lány barátnője, akiről nem tudtam semmit, mit tennétek?
Nemrég volt az eljegyzés, a párom munkahelye messze van a lakásunktól, és egy héten 4 napot van itthon, 3 at ott. Nemrég kiderült, hogy van egy lány barátja, akiről én nem is tudtam, havi 3x-4x beszélnek telefonon, ritkán találkoznak, megláttam egy sms-t a telefonjába, hogy ne hívj, itthon vagyok. Ezt írta a lánynak, erre felnéztem facere, tudjuk egymás jelszavát, és megláttam, hogy egy éve néha néha beszélgetnek, de semmi extra. Semmi nincs közöttük, bár a lány szerette volna ha találkoznak, de a párom mondta, hogy van barátnője és hogy nem. Szerintetek miért kellett eltitkolni?
Párom válasza: mert kiakadtam volna, ha megtudom, hogy van lány barátnője. Nekem valami akkor is fura ebben. De nem értem, ő se szereti, ha vannak fiú barátaim, mégis elmondom. Ötletek?
"az a helyzet, hogy én is csak annyira vagyok féltékeny, mint ő, szóval ő ha én ezt tenném, repülnék, el is mondta."
Elég érdekes gondolkodású akkor a vőlegényed. Hogy úgy mondjam, nem jellemes. Úgy gondolja, hogy ő megteheti, hogy titkolózik, te viszont repülnél, ha hasonlót tennél. Na, nekem EZ nem férne bele, az ilyen gondolkodás.
A titkolózás is probléma, de arra még tudnék megoldást. Megbeszélnénk, elmondanám, hogy rosszul esett, legközelebb inkább mondja el és ha a tényleg csak barátok, akkor megmondanám, hogy nem probléma ez nekem és szívesen meg is ismerném.
Nem az a probléma, hogy vannak ellenkező nemű ismerőseitek/barátaitok, hanem hogy nincs meg az alapvető bizalom kettőtök között.
Ha bíznátok egymásban nem féltékenykednétek, mert a másik szóba áll valakivel.
sosem értettem, h lehet életképes egy olyan kapcsolat, ahol az alapvető pillérek (bizalom pl) nincs meg.
Essszembe nem jutni bmit is titkolni. De mondjuk nincs is rá okom. Nekem a férfi barátaim tényleg barátok.
Menj MMA-zni ha sokat tanulsz a ketrecharc edzéseken, akkor biztos félni fog megcsalni.
ha mégis, akkor széttöröd a bordáját. De nem fog higgy nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!