Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kiderült, hogy a vőlegényemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a vőlegényemnek van egy lány barátnője, akiről nem tudtam semmit, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Nemrég volt az eljegyzés, a párom munkahelye messze van a lakásunktól, és egy héten 4 napot van itthon, 3 at ott. Nemrég kiderült, hogy van egy lány barátja, akiről én nem is tudtam, havi 3x-4x beszélnek telefonon, ritkán találkoznak, megláttam egy sms-t a telefonjába, hogy ne hívj, itthon vagyok. Ezt írta a lánynak, erre felnéztem facere, tudjuk egymás jelszavát, és megláttam, hogy egy éve néha néha beszélgetnek, de semmi extra. Semmi nincs közöttük, bár a lány szerette volna ha találkoznak, de a párom mondta, hogy van barátnője és hogy nem. Szerintetek miért kellett eltitkolni?

Párom válasza: mert kiakadtam volna, ha megtudom, hogy van lány barátnője. Nekem valami akkor is fura ebben. De nem értem, ő se szereti, ha vannak fiú barátaim, mégis elmondom. Ötletek?

2015. febr. 12. 14:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%

"az a helyzet, hogy én is csak annyira vagyok féltékeny, mint ő, szóval ő ha én ezt tenném, repülnék, el is mondta."

Elég érdekes gondolkodású akkor a vőlegényed. Hogy úgy mondjam, nem jellemes. Úgy gondolja, hogy ő megteheti, hogy titkolózik, te viszont repülnél, ha hasonlót tennél. Na, nekem EZ nem férne bele, az ilyen gondolkodás.

A titkolózás is probléma, de arra még tudnék megoldást. Megbeszélnénk, elmondanám, hogy rosszul esett, legközelebb inkább mondja el és ha a tényleg csak barátok, akkor megmondanám, hogy nem probléma ez nekem és szívesen meg is ismerném.

2015. febr. 12. 22:23
 22/29 anonim válasza:
Igazából semmit nem tennék.
2015. febr. 13. 08:11
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem az a probléma, hogy vannak ellenkező nemű ismerőseitek/barátaitok, hanem hogy nincs meg az alapvető bizalom kettőtök között.

Ha bíznátok egymásban nem féltékenykednétek, mert a másik szóba áll valakivel.

2015. febr. 13. 09:46
 24/29 Költőnő? ***** válasza:

sosem értettem, h lehet életképes egy olyan kapcsolat, ahol az alapvető pillérek (bizalom pl) nincs meg.

Essszembe nem jutni bmit is titkolni. De mondjuk nincs is rá okom. Nekem a férfi barátaim tényleg barátok.

2015. febr. 13. 09:55
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha titokban találkozgatna nőkkel, én is kiakadnék! Ne hazudozzon, hanem mondja el az igazságot! Egy kapcsolat nem egy fél igényeiről szól, hanem kettőéről és egy pár vagytok! Elméletileg azért vagytok együtt, mert elfogadtátok egymás hibáit is és így is szeretitek egymást, tehát kötelező lett volna neki ezt elmondani és ha hisztizel, így járt! Én is jártam így, a barátom titokban találkozgatott egy csajjal, majdnem megdöntötte, én buktattam le őket! Azóta elkértem az összes jelszavát, és választás elé állítottam: vagy letiltja a csajt és másik busszal jár vagy pedig szakítunk. Minden búcsúlevél és egyéb dolog nélkül kitörölte, tiltotta a csajt, a telefonszámát is és minden egyes kapcsolatot megszakított vele, még a csaj barátait is kitörölte az életünkből. A bizalom 2 év óta visszajött (nagyjából), sokat bizonyított, az emlék megmaradt, de már nem érdekel! Szemfüles vagyok, nem bocsátottam meg neki, de féltékenyebb vagyok az eset miatt a kelleténél, amit meg is ért, szóval nővel nem ápol szorosabb barátságot azóta és ezt elfogadta! :) Felfogta, hogy hibázott és ennek következménye van :) Viszont nem nézegetem túl gyakran a facebookját, a telefonját végképp nem, sem az emailjeit, eleinte kutakodtam, de fölösleges már ezt tennem, rendbe hoztuk, megbeszéltük és nagyon bánta, sokáig bántotta, meg is érdemelte. Így együtt maradtunk, azóta mindenről beszámol :)
2015. febr. 15. 01:09
 26/29 anonim ***** válasza:
Ez nekem nem férne bele. Lehet lány barátja, de nem a hátam mögött. Nekem is van fiú barátom, de én mindig úgy csinálom, hogy az aktuális pasim ismerje őt, és lehetőleg kedveljék is egymást. Nekem is az ő párja nagyon jó barátnőm :) Ennyire egyszerű a történet. Nem kell sunnyogni és akkor nincs gyanú.
2015. febr. 16. 21:54
 27/29 anonim válasza:

Menj MMA-zni ha sokat tanulsz a ketrecharc edzéseken, akkor biztos félni fog megcsalni.

ha mégis, akkor széttöröd a bordáját. De nem fog higgy nekem

2015. febr. 19. 18:53
 28/29 anonim válasza:
Én megölném.Fognék egy cipőt,ami magassarku persze erősen,a szemébe.Aztán fognék egy Nokia telefont és nekivégnám azt is.Végül egy késsel https://www.youtube.com/watch?v=iCbw9pRbMgQ valahogy igy,válassz te.Ja és ne felejsd el feldarabolni és elrakni késöbbre,hátha lesz zombiapokalipszis.(Bocs hogy nem tudtam trágár szavakat irni,sajnálom :( hehe)
2015. febr. 19. 18:54
 29/29 magorg ***** válasza:
féltékenység,sértődés ideális kapcsolat gyilkos...nem azért vagytok együtt mert szeretitek egymást és bíztok egymásban? lényegtelen hogy hány lány barát vagy neked hány fiú barát bízz benne és Ő is bízzon benned ha szeret úgysem csal meg és te sem őt a bizalmatlanság miatt ez a kapcsolat mélyrepülésbe kezdhet ne hagyjátok ezt.
2015. ápr. 7. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!