Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a vőlegényemnek van egy lány barátnője, akiről nem tudtam semmit, mit tennétek?
Nemrég volt az eljegyzés, a párom munkahelye messze van a lakásunktól, és egy héten 4 napot van itthon, 3 at ott. Nemrég kiderült, hogy van egy lány barátja, akiről én nem is tudtam, havi 3x-4x beszélnek telefonon, ritkán találkoznak, megláttam egy sms-t a telefonjába, hogy ne hívj, itthon vagyok. Ezt írta a lánynak, erre felnéztem facere, tudjuk egymás jelszavát, és megláttam, hogy egy éve néha néha beszélgetnek, de semmi extra. Semmi nincs közöttük, bár a lány szerette volna ha találkoznak, de a párom mondta, hogy van barátnője és hogy nem. Szerintetek miért kellett eltitkolni?
Párom válasza: mert kiakadtam volna, ha megtudom, hogy van lány barátnője. Nekem valami akkor is fura ebben. De nem értem, ő se szereti, ha vannak fiú barátaim, mégis elmondom. Ötletek?
én lány vagyok és én is kiakadnék :D nem szeretem a titkolózást, főleg ha elvileg nincs okom a féltékenységre!
hogy ne igazoljam, csakazértis ugy tennék, hogy ne lássa hogy ki vagyok akadva. viszont megmondanám neki, hogy legközelebb nyugodtan beszéljen vele akkor is, amikor otthon van, alkalom adtán pedig bőszen fülelnék hátha okosabb leszek :D
én ha a barátnőmmel vagyok akkor előtte levő nap megmondom haveromnak, hogy a barátnőmmel leszek = ne zavarjon :)
de ha pl valaki írna skypeon, vagy hívna (főleg ott kommunikálok otthon, nem telefonon) annak is azt írnám, hogy itt a barátnőm nem érek rá...
nem ismerem a vőlegényed, de szerintem ez simán lehet annyi, hogy nem akarta, hogy féltékeny legyél...de lehet megcsal ezt neked kell már tudnod/kiderítened...
Nő létemre nem rétem az ideírogató sok hisztis, ok nélkül féltékenykedő libát, akik még "biztatják" is a többieket.
Ha nincs ok a féltékenységre, az tönkreteheti a kapcsolatot. Ha van ok, akkor pedig már késő.
A kérdező helyében említésre sem tartanám méltónak a szitut.
Teljesen egyszeru:
Ha elmondta volna hogy talalkozik xy lany baratjaval, akit te nem ismersz akkor feltekeny leszel es hisztizel, akar napokon keresztul?
Na, ezert nem mondta el a dolgot.
Ott volt, olvastad te is hogy megbizhatsz benne, nem kell aggodni.
Mondd neki, hogy csak a hazugság akazst ki, és szívesen megismernéd a lányt.
A lánynak mondd meg, hogy ez egy monogám kapcsolat, szeretnéd, ha így maradna, és akar-e többet, ha nem, akkor rendben.
Szerintem ilyen helyzetben a megérzésekre kell hagyatkozni. Nyilván te ismersz minden tényt.
Minden esetre, ha csak haver, akkor tök mindegy, hogy fiú vagy lány, nem kell letagadnom, rejtegetnem, vagy megkérnem, hogy ne keressen (ha nem érek rá ugysem veszem fel a hívását, vagy kinyomom).
Ha egy pasi írta volna ki ugyanezt, akkor olyan válaszok jöttek volna, hogy
"miért ne lehetnének fiú barátai" vagy
"nem a tulajdonod" stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!