Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Szép, tipikus lánykérős gyűrű. Én is ilyesmit kaptam, imádtam. Csak akkor vettem le, ha pl tésztát gyúrtam, vagy vegyszerrel takarítottam. Semmi problémám nem volt vele, se kesztyű, se harisnya, se más nem látta kárát. :)
12/16 anonim válasza:
En pont az ilyen tipusu gyürüt szerettem volna lanykeresre, es a ferjem is igy gondolta. Szerintem nagyon szep.
14/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a fajta a kő. Mármint nem a gyémánt, hanem az alakjára értem.
Meg én pont úgy vagyok vele, inkább ne legyen gyémánt, de legyen benne valami kunszt. Több kő, vagy inkább kék/fekete kő. De neked kell ismerned a párod ízlését.
15/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, eljegyzésre meg pláne nem, mert arra karikagyűrűt tudok csak elképzelni.
16/16 anonim válasza:
Semmi extra, teljesen standard. Nekem az egyedibbek tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!