Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiáll a kő, illetve szerintem ez nem igazi gyémánt, mert elég nagy, de ezt az ár nem tükrözi.
Szerintem inkább legyen apró, de valós kő, mint hamisítvány. Ez egy jelkép, és nem szeretném ha egy hamis kő jelképezné a kapcsolatunkat. Inkább kő nélkül, vagy valami olcsóbb drágakő (berillek, smaragd, rubin, aquamarin). Bármit, csak gyémánt utánzatot ne.
Illetve szerintem kicsit nagy is a kő.
Valami apróbb jobban bejönne. De ez én vagyok.
Ilyesmi.
Kedves első.
Nagyítva nézed a képet. A kő gyémánt, le is van írva több helyen. A képen lehet nagynak tűnik, de 4,3 milliméter minden csak nem nagy. A leírásban szerepel is. AZért egy kicsi gyémántköves fehér arany gyűrűre nem mondanám, hogy olcsó a 82 ezer forint. (átszámolva ennyibe kerül) Egyébként tényleg ilyen árban vannak az ékszer üzletekben a kis gyémántköves gyűrűk.
(kint élek, látom sokszor)
Bár én személy szerint nem vagyok oda a fehéraranyért, de a gyűrű szép, és az első nem jó észrevétele ellenére, nem fog kiállni a kő. Már csak a mérete miatt sem..
Nekem nem tetszik, gyémánt ide vagy oda.
A kérdés ez vilt..
-mm kő nekem is nagy.. Plusz ezeketa karmosakat nem szeretem..
Nem praktikus, nem lehet értelmesen hordani, hacsak nem olyan az embernek az életvitele..
Én irodaban dolgozom.. De ne lenne arra türelmem, hogy minden mosogatásnal, hajtogatásnál legpvegyem, vagy otthon ne hordjam. Vagy hordom mindig, vagy sosem..
Karmos, nekem nincs bizodalmam, hogy megmarad benne a. Kő...taapsztalatok miatt.
Persze ez én vagyok..
Nagyon sokmindenkinek tetszik eza típusú amerikai lánykérős gyűrű, nekem inkább ez a típus, ahol körbeölelősika kő../ ez most cirkőnia, de a fazon miatt mutattam/
Nekem tetszik, nagyon szép gyűrű.
Arra azonban tényleg gondolni kell, hogy a kő kiállása miatt pl. bajosan lehet kesztyűt viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!