Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Négy év után fogja megkérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy év után fogja megkérni a kezem?

Figyelt kérdés

a barátommal idén nyáron leszünk 3 évesek.

én 21 éves vagyok ő 23 lesz.

szóba szokott jönni a házasság és az együttélés, mint téma, de azért még tartunk ott.

ő dolgozik én tanulok még, és csak 23 éves koromban végzem el a sulit.

a lényeg, hogy egy olyan társaságban voltunk szilveszterkor, ahol egy pár férfi tagja (aki annyi idős, mint én, és a lány 23 éves) 3 év után jegyezte a barátnőjét.

kicsit úgymond megilletődtem, nem rajtuk, hanem azon, hogy szent ég, 3 év az még olyan soknak tűnik így kimondva..de mégsem az.

kicsit már volt bennem ital, ezért bátran ránéztem a barátomra, de csak viccesre véve a figurát..láttam, hogy ő is nézett egy nagyot a 3 éve eljegyzés hír hallatán..és mondta rögtön mosolyogva, hogy mi még nem.. :)) én szegénykémnek azt feleltem, hogy jó, mert biztos nemet mondanék :D az azért annyira nem esett jól neki, de csak viccelődtünk :)

aztán mondtam neki, hogy max 4 után..(így kimondva az is korai.) erre rávágta, hogy "jó, én is így gondoltam"

szóval ez jelentheti azt?.. nagyon jó volna, csak akkor én 22 leszek, lehet, hogy iskola lenne több értelme nem?:) hát ennyi a sztori köszi, aki elolvasta. :)

mondjon bátran véleményt, mindet elolvasom és értékelem :)

2015. jan. 13. 15:29
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

senki nem akart 3 év után eljegyzést..de ez biztos gyerekes.....

szerintem félreérthető lehetett, amit leírtam, mert itt mindenki olyan okos, hogy pár sor alapján "kiismert" engem....

és megismétlem, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy összeköltözzünk és tudom, hogy ha a párom egyszer eljut a döntésig, mi még nem leszünk összeköltözve..akármennyire is fáj ez az összeköltözést szajkózó bandának..

kár volt ide kitenni egy ártatlan kérdést, amikor a párom és én döntjük el a saját sorsunkat, nem más..és nem vagyok hajlandó vadidegen ember szavára adni..innentől..és igen ezek után lehet jönni, hogy minek írtam ki..ígérem többet nem fogok, ez volt az utolsó.

érdekes dolog, hogy több olyan ismerősöm is van, aki eljegyzés után költözött össze...milyen társadalomban élünk??!!

csak akkor megyek hozzá/ veszem el, ha minden klappol, miután összeköltöztünk???! ha nem veszünk össze a pénzen és sorolhatnám??? nem ez van a házasságban is? az életben is? kompromisszumok? DE.

és innentől lehet írni, hogy gyerekes vagyok és kislányka..mert nagyívből nem érdekel... nem vagyunk egy véleményen..nagyon nem...

2015. jan. 14. 10:05
 32/34 anonim ***** válasza:

csak akkor megyek hozzá/ veszem el, ha minden klappol, miután összeköltöztünk???

nem, hozzámegyek, aztán majd összeköltözünk, és ha vita van akkor meg így jártunk.

ezzel az erővel most is hozzámehetsz, nem?

am 21 évesen ne tedd rá a nyakad, hogy melletted köt ki, főleg egy ilyen gyerekes gondolkodású kislány mellett.

2015. jan. 14. 10:44
 33/34 anonim ***** válasza:

Lehet igazából nem vagy gyerekes, de az írásaid alapján szerintem is gyerek vagy még. ( nem bántásból, 2 éve én is ilyen voltam, és 2 év múlva te is másképp ítélnéd meg a kiírásodat)

Én 22 vagyok a párom 26, még tanulok, ő dolgozik, együtt élünk lassan 2 éve, eljegyzés meg még nem volt, idén lehet, hogy nem is lesz. Amiért gondolom, hogy gyerekesen írsz: Minek ezen rágódni, ha van még egy év az eljegyzésig? Én is nagyon várom, de nem tervezgetem egy évvel előtte, mikor még lehet hogy abból 1.5 is lesz.

Én is így gondoltam két éve, de rájöttem, hogy tényleg gyerek voltam még akkor, mert azóta összeköltöztünk, és nem mindig egyszerű és boldog a kapcsolatunk: pénz, számlák, szegénység, munka, gondok, hitel stb stb. Azt hittem 2 éve, hogy jajj mi nagyon sok időt töltünk együtt fog ez menni....heteket náluk töltöttem...mégse ilyen egyszerű, nagyon sok kompromisszum kell tényleg, a mi kapcsolatunk válságba is került, szerencsére úgy néz ki sikerül megoldani. Szóval kicsit vonatkoztass el, hagyd, hogy a kapcsolatotok alakuljon, a dolgok majd kiforrják magukat.

2015. jan. 14. 11:28
 34/34 anonim ***** válasza:

Abból látszik, hogy gyerekes vagy, hogy a válaszadók 95%-a ellened szól, és úgy osztogatod ki őket, mint ha ezt a kérdést nem te írtad volna ki. Nem tudod elfogadni, hogy nem megerősítést kaptál- hogy igen megfog kérni 4 év után, hanem inkább próbálunk más irányba terelni.

Mit számít az hogy mikor kér meg, most vagy 4 év múlva? Úgysem költöztök össze, úgyse házasodtok utána, akkor mégis minek, ha nem azért hogy ezzel tudjál villogni?

Mellesleg a barátod nagyon fiatal ahhoz hogy KOMOLYAN eljegyezzen valaki, ha meg is teszi, nem sok esély van rá hogy el is vesz, szerintem.

Én 22 vagyok, a barátom közelebb a 30-hoz, és 6 éve együtt vagyunk. 1 éve jutottunk saját kis lakáshoz, és most már érzem, hogy hamarosan eljön a következő lépés is. Hidd el, mindennek megvan a maga egészséges sorrendje, kár ilyeneken filózni hogy vajon 3 vagy 4 vagy 5 év múlva kér e meg.

2015. jan. 14. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!