Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már sosem fog lépni? (Ő 28, én 24,5 éve vagyunk együtt. ) Mit tegyek?
Párom 28 éves, én 24. Már 5 éve együtt vagyunk,ebből 4 éve együtt is élünk.
Eddig nem kérte meg a kezem, pedig már célozgattam rá, hogy szeretném. És beszéltünk már gyerekekről is, hogy majd milyen lesz.
Mikor felhoztam a témát, próbálta viccesen elütni a dolgot..
Tudom, hogy nagyon szeret engem, nem értem, miért nem lép.
Szerintetek?
kedves 5-s!
"3-as, a nő határozott lehet, de azt nem értem, miért ilyen fontos számára, hogy egy olyan férfi elvegye, aki még saját magát sem tudja fenntartani, tartozásokat halmoz fel.. Fura kapcsolat. Nem biztos, hogy a nő nyer, ha tényleg megkérik a kezét."
Ugyan ezt kérdeztem a férjemtől! Mondtam neki,hogy a házasság után se fog megváltozni a pasi.. de erre azt mondta, a húga nem gondolja komolyan az esküvőt,csak látni szeretné ,hogy a pasi mennyire gondolja vele komolyan az életét.. már 24 elmúlt,és szeretne kisbabát,de nem marad vele,ha nem érzi,hogy számíthat rá..
Személyes véleményem szerint pedig keresnie kéne mást..
"viccesen elütni a dolgot"
Talán már tervezi titokban.
összeköltözés elött kellett volna ezt tisztázni???- 20 évesen ki a fene gondolkodik családalapitáson? még 24 évesen is korainak tartom....
ráadásul, ha nem is tudsz semmit hozzátenni a közös kasszához, mégis mire vállalnál gyereket?
Ha el akarna venni, már elvett volna. Ha felhoztad a témát, és nem vette komolyan, elviccelte, szerintem nem akar házasságban élni, csak együtt élni, de kérdezz rá.
Ha esetleg nem akar házasodni, te ezt el tudod fogadni? Ez itt a kérdés, és sokkal hamarabb meg kellett volna beszélnetek. Nem ment volna el 5 év az életedből rá pl, csak mondjuk 2-3. Ha meg neked jó az élettársi kapcsolat is, akkor mindegy. Bár nem úgy látom, hogy jó:)
Beszéld meg vele, és ne hagyd, hogy elviccelje.
"Meg kell értened azért nem miden férfi mer bele vágni elég nagy felelősség nekik kell meghozni a nagy döntést mi nők csak el kell fogadjuk vagy nem!"
Azért hadd ne sajnáljam már meg őket... itt a GYIK-en mindenki készpénznek veszi, hogy egyedül a férfié a döntés, a nő meg várjon és kapja a "ne célozgass, mert erőltetésnek veszi" szöveget. Ez a 21. század, nőjünk már fel az egyenrangú kapcsolatokhoz, amelyben őszintén tudnak beszélni egymással a párok.
Teljesen egyetértek #17-tel.
Úgy érti, hogy nem kell erőltetni, hagyni kell a pasit egyedül határozni, mert az ő agyuk másként működik.
Nekik nem fixa ideájuk hogy ennyi-annyi idősen már házasnak kell lenni, gyerek kell, szalad az idő stb. Ez a nőkre jellemzőbb.
Beszélnek róla, lehet komolyan is gondolják, de időbe telik míg valóban ráveszik magukat.
Pont emiatt nem erőltetem a páromat. Már gyakorlatilag az első hónapban kijelentette hogy el fog venni, én megmondtam, hogy ha megkér, hozzá megyek. Telik az idő, de nem állunk még készen a családalapításra. Mikor kérdeztem, hogy még mindig el akar-e venni (3 év után), azt mondta, ha változás lesz, szól :) De már kitalálta hogy kér meg. Nekem ez elég. Inkább várok rá még 5 évet, de nem fogom elveszíteni csak mert ráerőszakolom az esküvőt, pedig még nem állt rá készen. Nem csak a nő van a házasságban, mindkét félnek boldognak kell lennie.
Ha eddig nem tette meg, akkor én elképzelhetőnek találom, hogy már nem is fogja. Egyértelműen nem fontos neki a házasság. Talán, majd ha gyereketek lesz, előtte elvesz feleségül, de szemlátomást nem sűrgős neki.
Célozgattál rá,de ő elviccelte, szóval egyértelműen hárít. Szerintem ha ilyen fontos neked, hogy a felesége légy, akkor egyenest mond meg neki. Lehet azt hiszi, neked minden jó így ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!