Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Barátnőm nem állt ki mellettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem állt ki mellettem és elhagyott egy másik pasiért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 5 éve voltunk együtt, megkértem a kezét tavasszal, de aztán most 2 hete szakított és elköltözött. Azt mondta, elege van a céltalanságomból, nem lesz belőlem semmi soha, őt meg ne nyomjam le. Az is közrejátszott, hogy az egyik munkatársával nagyon jóban lett, a srác "menő", felkapott, én meg féltékeny voltam és emiat sokszor összevesztünk. Mikor mondtam, hogy persze, menjen a pasihoz, mondta, hogy ő legalább nem egy rakás szerencsétlenség és tesz az életéért, meg jobb társaság, mint én. Nem tudom komolyan, hogy mit csináljak. Ahelyett, hogy segített volna kimászni ebből az átmeneti depressziómból, elhagyott ennyi idő után. Megtudtam, hogy a barátainak azt mondta, élete legjobb döntése volt, hogy nem kell tovább "lelki terrorban" élnie.
2014. nov. 1. 14:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

ma 18:26

A depresszió egy betegség. Ne keverjük össze a lustasággal, hanyagsággal, nemtörődömséggel, motiválatlansággal, mert nem ugyanaz.

2014. nov. 1. 20:18
 32/34 anonim ***** válasza:
52%
A barátom régen ugyanilyen volt és válasz elé állítottam. Egy évig bírtam, hogy nem tervez velem, a jövőről utál beszélni, mert nincsenek tervei, ebből veszekedések voltak, céltalanság, csak a mának élt, ivott, haverozott, vett drága dolgokat, mintha végtelen sok fizetése lett volna, az anyjától és tőlem kért kölcsön! Volt egy hatalmas nagy balhé csapkodással, egy szál rózsát nem kaptam tőle soha, se csokit, se kedvességet, csak céltalanságot, kilátástalan életet, reménytelen terveket... megelégeltem, nem fogtam be a számat többé, elmeséltem neki, hogy így egy senki lesz, koldus, én ebben nem veszek részt! Én összetöröm magam, hogy haladJUNK a dolgainkkal, én intéztem a papírmunkákat, én intéztem munkát, ha én nem lettem volna, sulit se végez el! Kitörtem, jól összevesztünk, mint még soha, mindent elmondtam neki, amit gondoltam róla, Ő védekezésképp lehordott mindennek, de tényleg a legmocskosabb szavakat dobálta rám, nagyon eldurvult a helyzet. Kirohantam sírva az ajtón, mondván az volt az utolsó, egy évig bírtam, hogy egy senkivel vagyok. De nem mehettem sehova, így kiültem egy magányos helyre, egy padra, fa alá. Ez este történt, sötét volt. Direkt behúzódtam úgy a fa árnyékába (lámpa világított rá), hogyha elkezdene keresni, ne találjon meg. Persze megtalált, nem voltam láthatatlan, mintha mi sem történt volna, úgy viselkedett és mondta, hogy menjek haza, mert megfázok. Mondom ez így nem működik tovább, nem bírok tovább struccpolitikában élni! Vagy megváltozik, vagy másnap elköltözöm! Én kint a díványon aludtam aznap éjjel, Ő pedig az ágyban, nem bírtam vele egy ágyban aludni, taszított. Elment iskolába, addig én összepakoltam a cuccaim, el is akartam menni, hogy még véletlenül se lássam, volt két órám. Beállított egy rózsával és mondta, hogy megváltozik. Azóta 2 év telt el és lassan, de biztosan, mert szeretett, teljesen más ember lett, egy szerethető, cuki mackó, akinek vannak céljai, kilátásai és nagy részt el is érjük őket, mert együtt vagyunk jók! :)
2014. nov. 1. 22:22
 33/34 anonim ***** válasza:
75%

Miért bántjátok a kérdezőt?Könnyű magas lóról ugatni.

Ha a barátnője igazán szereti,akkor kiart mellette.Arról nem beszélve,vszinü a kérdezőnek gondjai voltak,amiért depressziós is lett,a depressziót nem keverjétek össze a lustasággal,nekem is voltak ilyen gondjaim,de közre játszott a barátnőm.Nem őt akarom hibáztatni,de amikor az embernek van egy párja és csak a teljesítmény érdekli,de emberileg nem áll mellette akkor könnyen érzi az ember azt hogy nem szeretik.

Elötte én is dolgos ember voltam,mindig volt munkám,voltak céljaim,de miatta a közös jövőre koncentráltam,hiba volt.Egyre jobban rájöttem hogy nincs rám jó hatással,és amikor a családom is elkezdte mondani,nem egy,nem két ember hogy nincs rám jó hatással,akkor kicsit elgondolkodtam hogy valamilyen szinten ő taszít a depresszióba.Érdekes ahogy szakítottam vele,egyből kezdett visszaállni az életem.Sok idő volt igaz,de tudom ne mutogassunk másra,közre játszott ő is a depressziómban valamilyen szinten,mert nem kaptam tőle semmi megértést,szeretet,csak a teljesítmény érdekelte.Egyre jobban éreztem magam sz@rnak,egyre jobban süppedtem bele a depibe.

Kedves kérdező,ne bánd hogy így alakúlt,ne hibáztasd magad,de tanulj a hibáidból,nyilván te is hibáztál.Szedd össze magad,ne máss hanem saját magad miatt.Azóta én is találtam egy rendes nőt,akivel sokkal jobb az életem.Ne nyalogasd a sebeidet,nézz magadba,rázd meg magad,szedd össze magad és tedd a dolgod,érzed magad hasznosnak!!Sok sikert!

2014. nov. 2. 09:30
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Sokan úgy csináltok mintha nyugat europába élnénk és számtalan állás,jól fizető állás várna ránk,mintha olyan könnyen lehetne ebbe az országban sikeresnek lenni vagy jól keresni,vagy egyáltalán munkát találni.Külföldön ha az embernek nincs munkája,időlegesen is eltud menni kuli munkát végezni,annyi pénzért amennyiből még egyedül is megél.Itthon még a közmunkát is diplomások végzik,mindent elárul.Ha jól olvastam a kérdező nem a tökét vakarja,hanem otthonról dolgozik,tehát van valamennyi jövedelme.Nem mondom hogy ez életcél,de a semminél jobb ez,mintha semmije nem lenne neki.
2014. nov. 2. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!