Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem állt ki mellettem és elhagyott egy másik pasiért. Mit tegyek?
ma 18:26
A depresszió egy betegség. Ne keverjük össze a lustasággal, hanyagsággal, nemtörődömséggel, motiválatlansággal, mert nem ugyanaz.
Miért bántjátok a kérdezőt?Könnyű magas lóról ugatni.
Ha a barátnője igazán szereti,akkor kiart mellette.Arról nem beszélve,vszinü a kérdezőnek gondjai voltak,amiért depressziós is lett,a depressziót nem keverjétek össze a lustasággal,nekem is voltak ilyen gondjaim,de közre játszott a barátnőm.Nem őt akarom hibáztatni,de amikor az embernek van egy párja és csak a teljesítmény érdekli,de emberileg nem áll mellette akkor könnyen érzi az ember azt hogy nem szeretik.
Elötte én is dolgos ember voltam,mindig volt munkám,voltak céljaim,de miatta a közös jövőre koncentráltam,hiba volt.Egyre jobban rájöttem hogy nincs rám jó hatással,és amikor a családom is elkezdte mondani,nem egy,nem két ember hogy nincs rám jó hatással,akkor kicsit elgondolkodtam hogy valamilyen szinten ő taszít a depresszióba.Érdekes ahogy szakítottam vele,egyből kezdett visszaállni az életem.Sok idő volt igaz,de tudom ne mutogassunk másra,közre játszott ő is a depressziómban valamilyen szinten,mert nem kaptam tőle semmi megértést,szeretet,csak a teljesítmény érdekelte.Egyre jobban éreztem magam sz@rnak,egyre jobban süppedtem bele a depibe.
Kedves kérdező,ne bánd hogy így alakúlt,ne hibáztasd magad,de tanulj a hibáidból,nyilván te is hibáztál.Szedd össze magad,ne máss hanem saját magad miatt.Azóta én is találtam egy rendes nőt,akivel sokkal jobb az életem.Ne nyalogasd a sebeidet,nézz magadba,rázd meg magad,szedd össze magad és tedd a dolgod,érzed magad hasznosnak!!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!