Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem állt ki mellettem és elhagyott egy másik pasiért. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már 5 éve voltunk együtt, megkértem a kezét tavasszal, de aztán most 2 hete szakított és elköltözött. Azt mondta, elege van a céltalanságomból, nem lesz belőlem semmi soha, őt meg ne nyomjam le. Az is közrejátszott, hogy az egyik munkatársával nagyon jóban lett, a srác "menő", felkapott, én meg féltékeny voltam és emiat sokszor összevesztünk. Mikor mondtam, hogy persze, menjen a pasihoz, mondta, hogy ő legalább nem egy rakás szerencsétlenség és tesz az életéért, meg jobb társaság, mint én. Nem tudom komolyan, hogy mit csináljak. Ahelyett, hogy segített volna kimászni ebből az átmeneti depressziómból, elhagyott ennyi idő után. Megtudtam, hogy a barátainak azt mondta, élete legjobb döntése volt, hogy nem kell tovább "lelki terrorban" élnie.2014. nov. 1. 14:48
11/34 A kérdező kommentje:
Nem szeretek sportolni, nincs kedvem sehova se menni, ilyen vagyok.
2014. nov. 1. 15:21
12/34 anonim válasza:
A legtöbb fiatal nem nyugdijas tempóra vágyik. Ne csodàlkozz.
13/34 anonim válasza:
Ne bánd. Nem szeretett igazán. Hiszen te otthonülő típus vagy és ezt nem tudta elfogadni. Másik, hogy most talált valaki mást. A saját lelkiismerete miatt vág annyi mindent a fejedhez. Azt akarja elhitetni, hogy te tehetsz arról, hogy ő elment, nem pedig ő volt hűtlen. Ha úgy érzed nem normális, hogy bezárkózol, menj pszichológushoz. Mert nem kattan be az ember attól mert otthon ül, hanem valamiért az otthonülést választja. Jó, hogy otthonról dolgozol.Nem vagy semmirekellő. Nem mindenki ambiciózus, nem is kell, hogy az legyen. Szerintem örül, hogy te magad "küldted" a pasihoz. Úgy is ment volna, csak így elmondhatja, hogy te akartad... Sajnálom a szakítást, de valószínű nem illetek össze.
14/34 A kérdező kommentje:
Már nagyon régóta veszekedtünk, mindig mondta, hogy nem boldog attól, ahogy élünk, nem lehet rám alapozni, bunkó vagyok..de aztán mindig valamiért kibékültünk, megbeszéltük. Attól féltem, hogy majd talál valakit aki elkezdi boldoggá tenni és sajnos bekövetkezett.
2014. nov. 1. 15:42
16/34 anonim válasza:
"Attól féltem, hogy majd talál valakit aki elkezdi boldoggá tenni"
Te jó ég... azért végig gondolod, hogy mit írsz? Ha meg tényleg így gondoltad, akkor miért nem tettél érte, hogy az aki boldoggá teszi az te legyél?
Én is valami hasonló cipőben járok, mint a barátnőd, hogy nem éppen a törődés mintaképe a barátom, és ha ő sem tesz érte a közeljövőben sem, hogy boldoggá tegyen, akkor én is mást keresek, aki ezt megteszi helyette.
17/34 anonim válasza:
Csak a pénzed és a lakhatása miatt volt veled.
18/34 A kérdező kommentje:
Nem voltam mindig ilyen, de aztán jött egy pont, amikor céltalanná váltam és azóta sem tudom mit akarok, csak sodródom az árral. Sokszor kértem bocsánatot, de aztán mindig összevesztünk valamin, szerinte én csak magammal törődtem és próbáltam kivetíteni rá a negatív gondolataimat, lehúztam őt.
2014. nov. 1. 16:13
19/34 A kérdező kommentje:
A pénz és lakhatás azért kizárva, ő többet keres, meg albérletben vagyok. Nem tudom, az elején vlaószínűleg szeretett, aztán ahogy mondta, "megundorodott tőlem". Ez nyilván nagyon rosszul esett, azt hittem mindig, hogy nem gondolja komolyan.
2014. nov. 1. 16:15
20/34 anonim válasza:
Na igen a pasik sokszor úgy vannak vele hogy úgysem hagy el. Bocsánatot kérek és le van tudva. Bocs de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!