Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Barátnőm nem állt ki mellettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem állt ki mellettem és elhagyott egy másik pasiért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 5 éve voltunk együtt, megkértem a kezét tavasszal, de aztán most 2 hete szakított és elköltözött. Azt mondta, elege van a céltalanságomból, nem lesz belőlem semmi soha, őt meg ne nyomjam le. Az is közrejátszott, hogy az egyik munkatársával nagyon jóban lett, a srác "menő", felkapott, én meg féltékeny voltam és emiat sokszor összevesztünk. Mikor mondtam, hogy persze, menjen a pasihoz, mondta, hogy ő legalább nem egy rakás szerencsétlenség és tesz az életéért, meg jobb társaság, mint én. Nem tudom komolyan, hogy mit csináljak. Ahelyett, hogy segített volna kimászni ebből az átmeneti depressziómból, elhagyott ennyi idő után. Megtudtam, hogy a barátainak azt mondta, élete legjobb döntése volt, hogy nem kell tovább "lelki terrorban" élnie.
2014. nov. 1. 14:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Ezek szerint nem voltatok egymáshoz valók. Örülj neki, hogy vége lett és keress egy magadhoz valót.
2014. nov. 1. 14:54
 2/34 Argloss ***** válasza:
93%
Örülj neki és vond le a következtetést. A bizalmatlanság és az állandó önsajnálat megöli a kapcsolatokat...
2014. nov. 1. 14:56
 3/34 anonim ***** válasza:
83%

Nem ismerünk hogy milyen vagy, de öt év után lehet hogy neked is össze kellett volna szedned magad, nem céltalanul élni. Nekem is fontos ez hogy egy férfinek legyen valami terve, ne csak éljen bele a világba.

A menőség megint más, engem pl nem érdekelne mert egyszer fent egyszer lent, csak lássam hogy nem egy hereverő energiavámpírral élek együtt.

2014. nov. 1. 15:00
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Vedd kezedbe az életedet, ne legyél céltalan. (Bár nem derült ki, hogy ezt mire értette.)

Őt mondjuk már nem hiszem, hogy visszafogod kapni. De saját magadért tedd meg, na meg azért, hogy a jövőben ne történjen ilyen máskor.

2014. nov. 1. 15:01
 5/34 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

mit jelent hogy céltalanul élsz? kíváncsi vagyok

2014. nov. 1. 15:01
 6/34 anonim ***** válasza:
57%

"elege van a céltalanságomból, nem lesz belőlem semmi soha, őt meg ne nyomjam le"

Jogos, egyik nőnek sem egy tutyimutyi, céltalan férfi az álma.

"ő legalább nem egy rakás szerencsétlenség és tesz az életéért"

Nagyon helyes.

Nézd, vond le a konzekvenciát, szedd össze magad, legyenek céljaid, mutass perspektívát. Folytathatod az önsajnálatot, de az nem fog segíteni.

Na, kapd össze magad...

2014. nov. 1. 15:09
 7/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mióta leérettségiztem, nem tudom, mit kéne csinálnom. Itthonról dolgozom, van egy kis fizetésem, ezt próbálom félretenni. Barátnőm mindig mondta, menjek tanulni, menjek emberek közé, mert szerintem "bekattanok" itthon. Másik dolog, hogy mindig valamin gondolkodom, mit kéne tennem, de szerinte sosem tettem érte semmit és ebbe őrültem meg. Zavarta, hogy nem megyünk sehova és azt mondta, mindenkinek vleem kell foglalkoznia reggeltől estig. Nem tudok mit csinálni.
2014. nov. 1. 15:10
 8/34 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen ertheto a baratnod lepese. Egyetlen dolog kerdeses csak: miert volt veled ennyi ideig??.?
2014. nov. 1. 15:16
 9/34 anonim ***** válasza:
34%
Az én párom 28 éves és nincs normális munkája (még nem is nagyon volt), a főiskolát otthagyta, próbál leragadni a tini korszakban. Én 23 éves vagyok és dolgozok. Anyóssal 3-an lakunk, néha zavar hogy mi a francért nem megy már dolgozni és néha úgy érzem hogy mellette nem fogok előbbre jutni az életben mert visszahúz engem. De én kitartok mellette mert szeretem és hiszem hogy a közeljövőben megjön az esze. Ezt azért írtam le mert nekem egyszer sem fordult meg a fejemben hogy elhagyjam emiatt, a barátnőd viszont nem szeretett igazán ha ilyet megtett veled. Én azt mondom ne sajnáld, lépj tovább, nehéz de nem ér annyit a csaj.
2014. nov. 1. 15:16
 10/34 anonim ***** válasza:
16%

figyelj ha ilyeneket mondott akkor már rég nem volt szerelmes. nem tudsz mit tenni. ő valószínű boldogan fog ez után lenni, hangoztatja is.

te meg depressziós leszel hosszú ideig.

tapasztalat, hogy akivel szakítanak, ráadásul ilyen csúnya módón mindig jobban megszívja.

de próbálj nem fogalkozni vele, közös ismik akik ezeket mondták vissza, velük ne beszélj egy ideig.

próbálj nem rá gondoloni, és új életet kezdeni, célokat kitűzni, sportolni, új munka, stb. amire vágysz.

és ne sajnáld amiért ilyen módon itt hagyott nem érdemli meg hogy siránkozz utána!

de átérzem a fájdalmad:(

lesz jobb!! aki jóban rosszban melletted van!!!

2014. nov. 1. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!