Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem állt ki mellettem és elhagyott egy másik pasiért. Mit tegyek?
Nem ismerünk hogy milyen vagy, de öt év után lehet hogy neked is össze kellett volna szedned magad, nem céltalanul élni. Nekem is fontos ez hogy egy férfinek legyen valami terve, ne csak éljen bele a világba.
A menőség megint más, engem pl nem érdekelne mert egyszer fent egyszer lent, csak lássam hogy nem egy hereverő energiavámpírral élek együtt.
Vedd kezedbe az életedet, ne legyél céltalan. (Bár nem derült ki, hogy ezt mire értette.)
Őt mondjuk már nem hiszem, hogy visszafogod kapni. De saját magadért tedd meg, na meg azért, hogy a jövőben ne történjen ilyen máskor.
3-as vagyok.
mit jelent hogy céltalanul élsz? kíváncsi vagyok
"elege van a céltalanságomból, nem lesz belőlem semmi soha, őt meg ne nyomjam le"
Jogos, egyik nőnek sem egy tutyimutyi, céltalan férfi az álma.
"ő legalább nem egy rakás szerencsétlenség és tesz az életéért"
Nagyon helyes.
Nézd, vond le a konzekvenciát, szedd össze magad, legyenek céljaid, mutass perspektívát. Folytathatod az önsajnálatot, de az nem fog segíteni.
Na, kapd össze magad...
figyelj ha ilyeneket mondott akkor már rég nem volt szerelmes. nem tudsz mit tenni. ő valószínű boldogan fog ez után lenni, hangoztatja is.
te meg depressziós leszel hosszú ideig.
tapasztalat, hogy akivel szakítanak, ráadásul ilyen csúnya módón mindig jobban megszívja.
de próbálj nem fogalkozni vele, közös ismik akik ezeket mondták vissza, velük ne beszélj egy ideig.
próbálj nem rá gondoloni, és új életet kezdeni, célokat kitűzni, sportolni, új munka, stb. amire vágysz.
és ne sajnáld amiért ilyen módon itt hagyott nem érdemli meg hogy siránkozz utána!
de átérzem a fájdalmad:(
lesz jobb!! aki jóban rosszban melletted van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!