Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem állt ki mellettem és elhagyott egy másik pasiért. Mit tegyek?
Valószínű az elején még pátyolgatott, mikor bepunnyadtál, aztán látta, hogy reménytelen az önsajnálatod és tovább lépett!
Én megértem! Ki akar fiatalon egy depis emberrel erőlködni, főleg úgy, hogy az egy lépést sem tesz azért, hogy változzon!
Kérdező, te valami nagyon gyökér lehetsz.
Örülök, hogy a lány talált egy normális pasast. Remélhetőleg boldog lesz.
Hogy ide milyen "emberek" írnak, hihetetlen....
Kérdező, próbáld meg úgy felfogni a dolgot, hogy még mindig így jártál jobban. Egy ember életében mindig vannak mélypontok, de ha valaki őszintén szereti a másikat, akkor segít neki kimászni belőle. Ezek szerint ő nem szeretett igazán. Jobb, hogy most derült ki a dolog, akkor is, ha ez jelenleg nagyon fáj. Próbáld feldolgozni és keress magadnak olyan nőt, aki nem lép le, hanem segít kimászni a gödörből. A sok idiótával meg ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!