Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig néznétek el a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig néznétek el a menyasszonyotoknak, ha hisztis?

Figyelt kérdés

Ha valamit xszer elmondott, és x+1-edszer se figyeltek oda rá, akkor jogos, ha felemeli a hangját, mert dühös, vagy ez már hiszti?

Ha ilyen apró vita előfordul havonta 1-2szer, és mindig bocsánatot kér, az már túl gyakori?

Valamint:

Mennyire néznétek el neki, ha durván hisztis lenne?

Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor toporzékol, raplizik, földhöz vagdossa magát, verekszik, sikít, kiabál. Apró dolgokon is.

2014. okt. 29. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
:DDDD hány éves a leány, 15? Akkor érthető. Felnőtt nőtől ilyen viselkedés szerintem sem heti, sem havi, sem évi egyszer nem normális vagy elfogadható. Ha nem tetszik valami, azt közölheti normális hangnemben, ha pedig vitára kerül a sor, az egy más kérdés- hisztizni és toporzékolni akkor sem megoldás...
2014. okt. 29. 21:23
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt a választ adom, amit a nők kapnak, ha a kedvesük rossz szokásairól kérdeznek. Ilyen volt, amikor megismerted? Ha igen, ne reklamálj.
2014. okt. 29. 21:26
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha ilyen szinten nem érdekel, hogy konkrétan szarsz a fejére bármit mond, akkor minek akarod elvenni?
2014. okt. 29. 21:28
 4/20 anonim ***** válasza:
98%

Ha valamit xszer elmondott, és x+1-edszer se figyeltek oda rá

Ennyi erővel ő is kérdezhetné, meddig tűrje, hogy teszel rá...

2014. okt. 29. 21:28
 5/20 anonim ***** válasza:
98%

Az első részt, hogy ha x-szer elmond valamit és x+1 alkalommal se figyelnek oda rá, és ezért lesz JOGOSAN dühös, elnézhető szerintem. Mindenki megérdemli, hogy figyeljenek rá.

A többi "durva hiszti" a leírásodban gyerekes, nem felnőtt nőhöz való.

2014. okt. 29. 21:33
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Ha könyörögnie kell, akkor mit csodálkozol egy ilyen reakción?

Lehet nem ő a hisztis, hanem te váltod ki belőle. Nézz tükörbe...

A kommunikáció pedig megoldás lehet!

2014. okt. 29. 21:34
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

"Ha valamit xszer elmondott, és x+1-edszer se figyeltek oda rá, akkor jogos, ha felemeli a hangját, mert dühös, vagy ez már hiszti?"

Lehet azt hiszi nagyot hallasz.. Szerintem te ki akarod dobni és szándékosan idegesíted, pl azzal amit leírtál, hogy direkt nem figyelsz oda arra, amit mond, hogy aztán ráfoghasd, hogy azért szakítottál vele, mert hisztis.

2014. okt. 29. 21:39
 8/20 anonim ***** válasza:
3%
Ha ilyen volt amikor megismerted ne csodálkozz. Ha nem akkor menekülj amíg lehet, mert csak rosszabb lesz.
2014. okt. 29. 21:53
 9/20 anonim ***** válasza:
37%

Az elejére én azt tudom mondani, amit az anyósom mondott a fiának, amikor panaszkodott rám, hogy "hisztis" vagyok:

"Te meg azért vagy, hogy elviseld"

A második részét a gyerekek csinálják 1-2 éves korban. Én ilyet még nem láttam, de szerintem nem is normális jelenség.

2014. okt. 29. 22:00
 10/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom elhinni, hogy a földhöz veri magát részt szó szerint érted, ugye nem?
2014. okt. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!