Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány év után "illik" már eljegyezni egy lányt?
Nincs ilyen, hogy "illik".
Amikor ők úgy érzik.
De elvileg szerintem azért viszonylag hamar kiderül, hogy két ember egymással szeretné-e leélni az életét vagy sem. Ehhez nem hinném, hogy 6 év kellene.:)
Egyébként ez csak egy fiktív kérdés. Szerencsére nekem nem vagyok ebben a helyzetben.:)
Jó, nem teljesen fiktív, de nem én vagyok ebben a helyzetben, mert nekem nyáron volt az esküvőm.
Egy közeli ismerősöm van ebben a helyzetben...
Szerintem is 5 év után már "elvárható", és rosszul eshet az embernek, ha nem kérik meg, ha a körülmények adottak.
A barátom nővére 2-3 év után házasodott össze a barátjával. Mi már lassan 6 éve járunk, de még csak 23 évesek vagyunk, se munkánk, se saját életünk, így azért nem megy, nem lenne sok értelme. De ha valakinek sikerül normális életkörülményeket teremtenie, az miért ne házasodna, ha hisz még ebben az intézményben?
Mi 5 év után jegyeztük el egymást, de 17 évesen ismerkedtünk meg. Nyílván 25-től nem vártunk volna 30-ig.
Élethelyzet és nagyon kapcsolat függő, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!