Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor illik eljegyezni egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor illik eljegyezni egy lányt?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éves kapcsolatban nem túl korai?Még egyetemisták vagyunk,de külön városban lakunk/tanulunk.Szeretjük egymást és komoly a kapcsolatunk.Barátnőmmel már beszéltünk róla,szerinte nem illetlenség,sőt!

21/F

2009. aug. 31. 14:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

remelem nem az en parom vagy :))

en is ket eve vagyok a parommal es mi is kulon varosban egyetemelunk:P

O is ezen tepelodik, hogy vajon "illik-nem illik"...en biztosan igen-t mondanek neki, ha megkerne a kezemet, mert nagyon szeretem:) azt meg tudom, hogy az eskuvo meg varat magara:)

2009. aug. 31. 14:52
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Hozzatennem (elso valaszado vagyok) szerintem az eljegyzes Ratok tartozik, es mondjuk elso sorban TE dontod el mikor kered meg a kedvesed kezet...ha szamotokra itt a megfelelo alkalom akkor hajra, de ne azert hogy villogjatok vele es mondjuk ket honap mulva visszadobjatok az egeszet...

szamomra jelzeserteku lenne a szuleim fele, hogy lassak tenyleg komolyan gondolom, es szeretnem ha nem "csak" a baratnoje lennek a paromnak hanem valami sokkal szorosabb...

2009. aug. 31. 14:55
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

Az eljegyzés egy formaság,ha csak az tart össze két embert,akkor már baj van a kapcsolattal.Erdetileg az eljegyzés házassági igéret.A ti esetetekben nem látom értelmét.Vagy kibirja a kapcsolatotok a távolságot és a várakozást,amíg meglesz a feltétele a házasságnak,és ha mág a diploma megszerzése után is akarjátok,vagy pedig nem.Akkor pedig az eljegyzés értelmetlen volt.

A nők sok része a gyűrűvel dicsekszik,és státuszszimbólumnak tartja,még akkor is,ha ezt nem vallja be.Illetlenségnek pedig nem tartom,de illőnek sem,csak azért mert már két éve együtt vagytok.

2009. aug. 31. 14:57
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
nincs olyan hogy illik vagy nem illik. Ha úgy érzed hogy tényleg nagyon szereted és ő is téged akkor szerintem nem túl korai. Van olyan aki korábban teszi ezt meg. Mi kb 1 hónapja 2,5 év után jegyeztük el egymást....azóta mégjobban tönkrement az amúgy sem túl boldog kapcsolatunk. Szóval ha őszintén szereted csak akkor.
2009. aug. 31. 15:27
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Amikor elérkezettnek látod az időt. Engem nyolc hónap után kért meg a vőlegényem.
2009. aug. 31. 17:31
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Azért el kell telnie egy minimum időnek, mondjuk 2-3évnek, meg persze számít az is mennyi idősek vagytok, milyenek a körülmények, mennyit találkoztok...stb.

Mi 3,5éve vagyunk együtt, napi szinten találkozunk, nyáron szinte együtt élünk. Kb.:5napja mondta a párom hogy elgondolkodott azon hogy megkéri a kezemet, ha befejezem a sulit. 18 éves vagyok (fiatal), ő 23éves imádom őt, merem azt mondani hogy ő az életem, és ha megkérné a kezemet igent mondanék annak ellenére hogy fiatal vagyok, mert Úgy gondolom eljutott arra a szintre a kapcsolatunk hogy "tovább lépjünk".

Szerintem nem illetlen dolog ha mind a ketten úgy érzitek, hogy eljött az idő...de ezt csak ti tudhatjátok.

18/L

2009. aug. 31. 20:11
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ilyen nincs hogy illik meg nem illik, olyan van, amikor már ideális. Ideális, amikor már nem tartod a párodat tökéletesnek, tudod, hogy vannak hibái, de ezekkel együtt szereted őt.
2009. aug. 31. 20:51
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Férjemnek anno azt mondtam, hogy akkor kérje majd meg a kezem, amikor komolyan gondolja, azaz már el is akar venni. Nekem nem tetszik az, mikor a fiúk "körbe pisilik" a lányokat. Adnak nekik egy eljegyzési gyűrűt, hogy hozzám tartozol, azután évekig semmi, csak noszogatások után.

Férjem 5 és fél év után kérte meg a kezem, fél évvel később összeházasodtunk. Szerintem a nőknek a biztonság kell, hogy tudják, hogy közösek a célok. Kedvenc kérdésünk tud ilyenkor lenni a Mikor?

2009. szept. 1. 22:14
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Csak akkor tedd meg, ha úgy érzed nálla jobban soha nem tudnál senkit szeretni...

Ez csak egy jótanács...

Tudom miről beszélek...

Ha imádod, akkor pár év múlva, már csak szertni fogod.. De ha csak szereted. Akkor még várj vele..

2009. szept. 10. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
84%

Olyan nincs hogy valamikor illik, valamikor nem, én viszont szeretném, hogy ha megkérné a párom a kezemet, akkor úgy kérné meg, hogy elmondhatom a szüleimnek, azzal együtt hogy egy-két éven belül össze szeretnénk házasodni. Mivel még egyetemisták vagytok, egyikőtöknek sincs saját keresete, így az esküvővel én még mindenképpen várnék, de nálam az eljegyzés már egyfajta jel, hogy szeretné elkötelezni magát mellettem. Ez két embernek szól, és szerintem mindenképpen az első lépés az esküvő előtt, én türelmetlen lennék ha utána még 8-10 évet várnánk az esküvővel :)

Ez persze a te döntésed, ha úgy érzed eléggé szeretitek egymást hozzá, és eltudod képzelni a hátralevő életedet mellette, akkor tedd meg (ne sms-ben, ahoy máshol olvastam), de semmiképpen se úgy, hogy nesze egy gyűrű lásd mennyire szeretlek, aztán fél év múlva bontjátok a jegyességet. :)

2009. szept. 13. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!