Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon korai lenne egy 18 éves lányt 1 év után eljegyezni?
Nagyon szeretem és mind a kettőnknek komoly tervek vannak, ezért szeretném eljegyezni.
Előre is köszi a válaszokat.
19/F
Szerintem egyáltalán nem korai, én 19 évesen lettem eljegyezve.
21/L
Ha szeretitek egymást,akkor nem korai.
Sok boldogságot!
Az esküvőt természetesen még halasztanánk .. talán majd 21 éves korunkban körülbelül .. de szeretném ha tudná hogy mindennél jobban szeretem és tényleg komolyan gondolom vele a kapcsolatomat. Lehet csak én látom rosszul de ez az eljegyzés nekem egy elég nagy eszmei értéket képvisel.
Köszi az eddig válaszokat, jöhetnek még. :)
Az érzéseid komolyságát máshogyan is ki tudod fejezni a számára, nem kell ehhez eljegyzés. Főleg, hogy tudjátok egymásról, komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat. Valóban jobb akkor eljegyzést tartani, amikor már tudjátok biztosan, hogy lesz esküvő is.
De nem akarlak lebeszélni, sok boldogságot nektek!
Anyukám 18 volt mikor hozzáment apuhoz 6 hónap járás után. ennek 30 éve.
Én 19 voltam, két hónap járás után megkért, igent mondtam.Rá fél évre összeházasodtunk. Ennek már öt éve.Azóta van egy 2 éves lányunk, kisöcsi csőre töltve (mindennapos vagyok)
Turbékolunk, mint egy gerlicepár!
18 évessel kár lenne hosszú időre berendezkedni...
27/l
Meg ne tedd!
Nagyon megbánnád később.
Én is így jártam 17 és 19 évesen i eljegyeztem, aztán 20 és fél éves lett és dobott. :S
Nem érdemes ilyen fiatal lányokat komolyan venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!