Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A férjem haverja szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem haverja szerelmet vallott, de kiderült, hogy fogadásból, a férjem az egészről tudott?

Figyelt kérdés
Természetesen kikosaraztam, de akkor is elárulva érzem magam. A férjem nem érti, mi bajom, állítása szerint bízik bennem, hecc volt.
2014. okt. 21. 11:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
71%

Tök jó,hogy ilyen jól szórakoznak a fiúkák!

Nincs jobb dolguk?

Nevetséges ,gyerekes viselkedés.

2014. okt. 21. 14:36
 32/41 anonim válasza:
13%
Csak tesztelni akart hogy megdugatod e magad azelső jött mentel,ha lett volna esze,akkor olyat fogadot volna fel,aki jóképű és nem ismered.Így sajnos nem derült ki hogy terpesztesz e vagy sem:))
2014. okt. 21. 16:30
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

Én nem akadnék ezen ennyire ki, ha tényleg csak valami buta hülyeség volt, hogy a haver meg meri-e tenni. Kb. alsós szint. Nyilván megmondanám neki, hogy én meg a férjemet szeretem, aztán mikor kiderülne, hogy csak viccelt, akkor meg kb. le se reagálnám. Ez nem egy olyan nagy horderejű dolog. Igazából nem értem, hogy mi a poén, de ha nekik ez vicces volt...

Ha tesztelni akartak, hogy hűséges vagy-e, akkor meg megkérdezném a férjemtől, hogy miért jutott ez az egész az eszébe, adtam-e valami okot a féltékenykedésre? Plusz még egyszer elmondanám, hogy nincs oka a féltékenykedésre.

Ennyi, én ezt nem fújnám annyira föl.

2014. okt. 21. 17:52
 34/41 anonim ***** válasza:
74%
Egyszer engem is tesztelt a férjem. Akkor még csak jártunk és nekik is jó poénnak tűnt. Írtak egy sms-t a haver telefonjáról nekem. Én nem is válaszoltam, amúgy is tudtam , hogy honnan fúj a szél. Én akkor konkrétan nem cirkuszoltam vele. Este viszont eljött a bosszú ideje. Épp ő mesélte el, hogy milyen rosszul van a haver a nőjével és hogy őt tesztelték először, és ma megy békülni,( más miatt voltak fasírtban) én megmondtam, hogy na most akkor este hívom a pasit és enyelgek vele stb.. ha ott lesz a csajnál. Úgy is gondoltam, hogy megteszem. Volt ám kapkodás este, a férjem felhívta a havert, hogy kapcsolja ki a telefonját, az enyémből kitörölte a számot, és könyörgött, hogy ne keverjek. Na azóta nem csinált ilyet.
2014. okt. 21. 18:03
 35/41 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem is egy teszt volt.

Egy haverom tesztelte így az új nőjét: egy másik haverral együtt ketten abban a hotelben laktak, egy másik városban, ahol az új nő recepciós volt. A két havernak tanfolyama volt abban a városban, a nő ott lakott, és kevés ideje voltak együtt, távolsági kapcsolat volt.

A két haver megbeszélte, hogy az egyik este amikor elmentek lefeküdni, és a nő éjjeles volt a recepciónál, az egyik felajánlotta neki, hogy jöjjön fel a szobájába, 500 euróért... Természetesen teszt volt, semmi tréfa!

2014. okt. 22. 09:17
 36/41 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy őt nem lehet elküldeni a murvaannyába.

Szép kis ember.

2014. okt. 24. 22:59
 37/41 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is teszt volt. Undorító!

Ha meg azzal védekezik, hogy a haverja találta ki, amit egyébként nem hiszek, akkor is undorító, mert ha egy haver ilyet kitalál a feleségével kapcsolatban, akkor azonnal el kellett volna küldje a fenébe, hogy márpedig a feleségemmel nem szórakozol!

2014. okt. 25. 06:29
 38/41 anonim ***** válasza:
88%
szerintem a férjed 1 szánalmas, érettlen, komolytalan ember. Helyedben nagyon meggondolnám hogy kivel is élek együtt. Kitenném a szűrét és ez nem heccből tenném, ha nem halál komolyan.
2014. okt. 25. 06:54
 39/41 anonim ***** válasza:
88%
gyerekes viselkedés, tedd ki a pasit.
2014. okt. 25. 07:14
 40/41 anonim ***** válasza:
Ilyenekkel szórakozik a férjed? Nagyon okos ember lehet! Miért nem válogatod meg, kivel állsz össze?
2014. nov. 6. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!