Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A férjem haverja szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem haverja szerelmet vallott, de kiderült, hogy fogadásból, a férjem az egészről tudott?

Figyelt kérdés
Természetesen kikosaraztam, de akkor is elárulva érzem magam. A férjem nem érti, mi bajom, állítása szerint bízik bennem, hecc volt.
2014. okt. 21. 11:17
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
7%
Esetleg volt némi alapja, hogy letesztelt???!
2014. okt. 21. 11:49
 12/41 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy odamegyek a másik haverjához, és megemlítem neki, kár, hogy nem ő vallott szerelmet. Vagy ez nagyon szánalmas lenne? (Nem akarok semmit a sráctól, de kapjanak már a fejükhöz...)
2014. okt. 21. 11:54
 13/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, semmi alapja nem volt.
2014. okt. 21. 11:54
 14/41 csabika1971 ***** válasza:
100%

Persze ezt most lehet így meg úgy magyarázni, hogy milyen jó vicc is volt. De mi lenne akkor, ha elfogadod a barát közeledését? Biztosan egyből nem azt mondaná, hogy de hiszen én csak megakartalak tréfálni. Hanem jönne: "Én tudtam előre, és ezért is kértem meg erre a barátom, hogy próbáljon elcsábítani."

Nem tudom miképpen reagálnék fordított esetben a helyedben. De egy biztos nagyon ellenne durranva az agyam. Mikor minden megalapozott indok nélkül, egy harmadik embert küldünk az általunk szeretett személyre mert bizonytalanok vagyunk, az nagyon gázos és aljas. És ha ilyen mértékben bizalmatlan az irányomban, hogy ennek engem becsapva kell utána járnia. Akkor nem tudom mekkora törést okozna bennem, de lehet még a szerelemnek is vége lenne. Mert ha egyszer erre képes volt, akkor mit tesz még ellenem ha az érdeke éppen úgy kívánja. Ha meg is tudnék bocsátani kérdéses lenne, hogy ezek után mennyire tudnék ismét megbízni benne.

Remélem soha nem kerülök ilyen helyzetbe.

2014. okt. 21. 11:55
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon szánalmas lenne. Pont ugyanaz a színvonal, mint a pasik hecce. De lemehetsz te is erre a szintre, akkor viszont ne panaszkodj később.
2014. okt. 21. 11:55
 16/41 A kérdező kommentje:
Állítólag nem a férjem ötlete volt, hanem a haveré, csak annyira tetszett "mindenkinek", hogy nem akarta elrontani a szórakozásukat.
2014. okt. 21. 12:00
 17/41 anonim ***** válasza:
95%
Undorítóak
2014. okt. 21. 12:07
 18/41 anonim ***** válasza:
94%

Sajna a ferjed egy kis gerinctelen pocs. Mi az hogy nem akarta elrontani a szorakozasukat?

38F

2014. okt. 21. 12:17
 19/41 A kérdező kommentje:
Most csak annak örülök, hogy még nincs gyerekünk...
2014. okt. 21. 12:34
 20/41 anonim ***** válasza:
96%

Szórakozás?! Ez nem szórakozás! Ez tiszteletlenség. Bizalmatlanság. Gerinctelenség. A férjed és a haverjai részéről is. Normális, felnőtt emberek ilyen nem csinálnak.

Nem kérném meg a haverjaimat arra, hogy udvaroljanak a Feleségemnek, és ők sem tennék meg, mert számukra Ő tabu. Épp úgy, ahogy számomra az ő feleségük.

2014. okt. 21. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!