Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki nem ismeri a rózsaszín felhős és lila ködös szerelmet?
Én ugyanígy érzek. Kimondhatatlanul szeretem, de nem akarok begőzölt "szerelmes" (=eszement) lenni. Volt olyan is, de utólag nem hiszem, az szerelem volt, hálás vagyok, hogy vége lett. Nem ez a jele az igazi szerelemnek. Nem ettől függ.
Bízz magatokban.
Az előző kapcsolatomban volt rózsaszín köd, a mostaniban nem. Mégis ez a mindent elsöprő szerelem. Az előző meg csak rózsaszín köd volt. Nem is volt ilyen intenzív, ilyen valóságos, ilyen mély és ilyen gyönyörű.
A rózsaszín köd nem szerelem! Az egy olyan állapot, amikor a saját illúzióinkat vetítjük a másikra, tökéletesnek képzeljük, nem látjuk a hibáit, nem úgy fogadjuk el, ahogy van, hanem ráhúzunk egy tetszőleges, hibák nélküli, álmainknak megfelelő herceg, vagy hercegnő jelmezt.
A szerelem az, amikor már megismertük, látjuk a hibáit, azokkal együtt szeretjük szeretettel, szerelemmel, szenvedéllyel, elfogadással, tisztelettel, mélyen és elmondhatatlanul.
Ne keverjük a kettőt!
De az is igaz, hogy mindenki mást és mást ért szerelem alatt. Ha valaki a rózsaszín ködöt gondolja annak, akkor valószínűleg titkon mindig erre fog vágyni.
Azt még hozzátenném, hogy a szerelem igaz, hogy nem is maga a rózsaszín köd, de nem is az, ha teljesen ésszel választunk. Tehát ha csak aszerint, hogy: igaz, nem érzek iránta barátságnál többet, de olyan rendes ember.
Ezek a kapcsolatok is jól tudnak működni, de nem mindenkinek valók. Nekem például soha nem ment volna szerelem nélkül.
ma 22:10 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!