Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki nem ismeri a rózsaszín felhős és lila ködös szerelmet?
Mi valahogyan így vagyunk, ahogyan leírtad. 4 éve vagyunk együtt, azt szoktuk mondani olyan ez már nekünk mint a házasság. Kötődünk egymáshoz, bármit megtennénk, szeretjük egymást, bízunk egymásban. Igazából mindig is tudtam mik az erényei, mik a hátrányai a kapcsolatunknak...sosem voltam "vak" és a párom se.
De nekünk ez így tökéletes...a szeretet többet ér mint egy fellángolás...
Mi a vőlegényemmel pont így voltunk egymással!
Nekünk,bár meg volt mással a mindent elsöprő még sem bánjuk hogy nálunk nem volt meg!Szépen lassan bontakozott ki a kapcsolatunk,sosem éreztük a pillangókat a hasunkban,vagy az őrületet mikor elköszöntünk egymástól..és ez így volt jó!
Mára viszont majd meg bolondulunk ha egymás nélkül kell menni valahova és reszketünk hogy végre lássuk egymást!De emellett nincs féltékenység,tökéletes a bizalom és az őszinteség maximális a kapcsolatunkban!Nála jobb embert el se tudnék képzelni magam mellé!Valószínű még idén egybe kelünk!:)
Azt nem tudom viszont hogy milyen az amikor csak ezt az érzést éli meg az ember!Szerintem kell hogy megélje a másikat is,mert annak is meg van a varázsa és össze hasonlíthatatlan a kettő!Én sosem voltam az "első kapcsolat maradjon örökre" híve,de természetesen létezik hogy jók a megérzéseid és képes vagy felismerni a neked valót,próbálgatás nélkül is!
Egyébként meg ne foglalkozz ezzel hogy baj e vagy sem,élvezd ki minden percét a boldogságnak aztán majd gondolkozol ezen ha esetleg úgy adódik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!