Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ReniAdam kérdése:
Az eljegyzési gyűrű lehet ezüst?
Figyelt kérdés
A párom tervezi az eljegyzésünket. Ha én nem bírom az aranyat és a fehéraranyat de az ezüstöt igen akkor adhat az eljegyzésre ezüstöt?2014. szept. 22. 13:05
12/17 anonim válasza:
Nekem ezüst az eljegyzési gyűrűm. Tojok rá, kinek mi tetszik, és mit gondol. A karikagyűrűink nemesacélból vannak, és mindenki megkérdi, ez milyen, majd ledöbbennek, mert valami irtó drága ékszernek gondolják.
13/17 anonim válasza:
Az én eljegyzési gyűrűm is ezüst. Számomra a legszebb gyűrű a világon.
14/17 anonim válasza:
Nekem az eljegyzési és a jegygyűrűnk is ezüst, szerintem semmi gond nincs.vele, gyönyörű mindkettő.
Sok boldogságot!!
15/17 anonim válasza:
Ezüstből van a kísérő gyűrűm és a karikagyűrűnk is. Én sem szeretem az aranyat és pont nem érdekel, h ki mit mond:)
16/17 anonim válasza:
Az eljegyzési gyűrűrm egy három köves (két pici és középen egy nagy), ékszer! Büszkén viselem! Az araqnyat nem szeretem, soha nem is szerettem! Örülök Párom választásának!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Kinéztük a gyűrűt. Ezüst és gyönyörű. Októbberre terveztük az eljegyzést de tegnap meglepett vele. Én sem szeretem az aranyat. A karikagyűrűink is ezüstből vagy titániumból lesznek. :)
2014. szept. 25. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!