Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykérésre ezüst vagy fehérar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérésre ezüst vagy fehérarany? Miért?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is pls!

2013. szept. 10. 22:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
45%
Fehérarany, mert eljegyzésre nagyon snassz az ezüst. Meg sokkal szebb is. Engem is fehérarannyal kértek meg, és még gyémánt is volt a gyűrűn. :)
2013. szept. 10. 22:42
 2/40 anonim ***** válasza:
81%

Nekem min d2 a kedvencem, de ha már lehet választani, naná a fehérarany.

Azért mert nem kopik le és sokkal szebb, értékesebb a fehérarany,mint az ezüst.

2013. szept. 10. 22:43
 3/40 anonim ***** válasza:
91%
Én az ezüstnek örülnék a legjobban, mert az a kedvencem, de szerintem a legtöbben a fehéraranyt tartják jobbnak. (20L)
2013. szept. 10. 22:44
 4/40 anonim ***** válasza:
78%

Ha nagyon jól állnánk, akkor elgondolkoznék a fehéraranyon, a tartóssága miatt.

De nem állunk, így ezüstből fogjuk elkészíttetni az álomgyűrűnket, ugyanolyan boldogság lesz egymás kezére húzni :)

25/N

2013. szept. 10. 22:47
 5/40 anonim ***** válasza:
82%

Anyagi helyzet függő szerintem. Ha van miből, akkor fehér arany, ha nincs, akkor ezüst.

22/L

2013. szept. 10. 22:47
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak ezüst ékszereim vannak, de a tartósság miatt a lánykérő gyűrűm és a karikáink is fehéraranyból készültek. Az ezüst sajnos hamarabb használódik, könnyebben karcolódik/deformálódik, ezért választottuk inkább a fehéraranyat.

Huszonévesek vagyunk, tavasszal volt az esküvőnk.

2013. szept. 10. 22:52
 7/40 anonim ***** válasza:
54%
Komolyan se venném azt, aki ezüsttel kéri meg a kezemet, hacsak nem 18-nál fiatalabb, vagy tartósan munkanélküli az illető. Spóroljunk már össze tízezer forintot, ha egyszer azt tervezzük, hogy egy életre szóló emlékkel lepjük meg a szerelmünket. Nem kell végletekben gondolkodni és gyémánttal lenyűgözni a szerelmedet, de a azért függönykarikával se bohóckodj. Milyen lenne 10 év múlva egy befeketedett ezüstkarikát nézegetni..?
2013. szept. 10. 22:55
 8/40 anonim ***** válasza:
68%
Tízezer forintért ezüstöt kapsz, nem fehéraranyat -.-
2013. szept. 10. 22:56
 9/40 anonim ***** válasza:
25%

9-es válaszoló:

[link]

-.-

2013. szept. 10. 23:01
 10/40 anonim ***** válasza:
33%

Én fehéraranyat kaptam.Imádom! :)

Nem drága szerintem.Nem tudom miért írják itt,hogy anyagiaktól függ.Az enyém csak 120 ezer ft volt.

2013. szept. 10. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!