Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérésre ezüst vagy fehérarany? Miért?
Szerintem meg egyszeruen dicsekedni akart vele, ha mar egyszer arat is irt:)
En annak idejen egy kulcskarikaval is beertem volna, de azert megis jol esett, hogy feherarany gyurut kaptam gyemantokkal.Egyszeruen csak a gondolat,hogy a ferjem valoban ennyire keszult ra titokban,hogy megkerje a kezemet boldogga tesz.
Ez már kész állatkert :)
Leírom a válaszom, nem értenek vele egyet, oké.
Később kapcsolok, hogy kort és nemet is kért a kérdező, leírom, és lepontozzák XD
Talán a a nememet vagy a koromat vitatják? LOL
Igen állatkert mert mindeki kivetíti a saját keserűségét más kérdésére, nem tudnak objektívak lenni, de rá se ránts.
Szóval: A kérdés önmagában nem értelmezhető. Ez a pártól függ. Nekem pl csak fehérarany jöhet szóba mert az ezüstre allergiás vagyok xD
A fehérarany olyan szempontból is jó hogy elegánsabb mint az ezüst, de az ezüst sem hétköznapi fém, szóval az is megfelelő lehet.
Ja amúgy miért van tárgymegjelölésnél 'gyémánt'? A gyémántnak semmi köze a kérdésedhez. Legközelebb jobban is megfogalmazhatnád mit is akarsz. Gyémántos fehéraranygyűrűt? Mert ha gyémántot is akarsz akkor sztem jobb a fehérarany... (Gondolom te vagy a pár női tagja).
A válaszolók sokasága meg elment anyagi részletekbe és kiforintozna mindent... Őszintén szólva lánykérésnél ez enyhén szólva illetlen. Ha valakinek olyan tévképzete van hogy az összes nő megvehető meg mittudomén akkor az ne itt élje ki a dühét az anyagiakkal kapcsolatban, mert a kérdés nem erről szólt.
Lánykéréshez NEM kell semmilyen gyűrű! Ez csak egy amerikai szokás. Megfelel egy vörösrózsacsokor is. Az eljegyzéskor kell két karikagyűrű és mellé lehet adni köves kísérőgyűrűt!
Csak a sznobok utánozzák az amerikai szokásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!