Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykérésre ezüst vagy fehérar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérésre ezüst vagy fehérarany? Miért?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is pls!

2013. szept. 10. 22:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
90%

A sárga aranyat nem szeretem.

AZ fehérarany értékesebb és strapaállóbb, mint az ezüst.

Tehát részemről fehérarany.

2013. szept. 10. 23:03
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Én anno egy befőttes guminak is örültem volna :) Végül fehéraranyat kaptam, icipici kővel, imádom, szerény, visszafogott, maga a csoda! :) A karikagyűrűink titániumból készültek, ez is csodálatos, a tartósságról nem tudok írni még, mert csak 2 hete vagyok házas, de a gyártó garanciát vállalt rá, szerintem nem lesz baj :) 26L
 13/40 anonim ***** válasza:
78%

#12 vagyok.

Lemaradt: 45N

14/40 anonim ***** válasza:
78%

Csak 120 ezer...Hát valakinek ez nem a "csak" kategória.

Félreértés ne essen, nem vagyok irigy, de azért szánalmas, hogy lepontozzák azt, aki az ezüsttel is elégedett. Mindegy, csak sajnálni tudom az ilyeneket :D

2013. szept. 10. 23:07
 15/40 anonim ***** válasza:
54%
Tízeske, ugye feltűnt, hogy amit linkeltél, az sima arany, nem fehér? :D
2013. szept. 10. 23:09
 16/40 anonim ***** válasza:
82%

Csak a tartósság miatt mondom a fehéraranyat, szerintem is a szándék a fontos, és ne tegyétek már a fejeteket, könyörgöm... :D nyilvánvaló, hogy nem a felső tízezer tagjai járnak ide írogatni.. "függönykarika"...

11-es válaszoló: áhh inkább nem kommentálom :D "kicsit" vagy sznob. "csak 120 HUF" >.<

22/L

2013. szept. 10. 23:10
 17/40 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg hihetetlen az ide írogatók...Én minden rossz szándék nélkül írtam, hogy boldogság lesz felhúzni az ezüst gyűrűket, erre lepontoznak, és fikázzák azokat, akik "függönykarikával" házasodnak.

Ha fele olyan boldogok és szerelmesek lennének ezek az emberek, nem fröcsögnének, hanem leírnák, hogy nekik fehér arany lesz/van, és csókolom...

Aki fröcsög, az nyilván nem elégedett valamivel, és így vezeti le :D

2013. szept. 10. 23:15
 18/40 anonim ***** válasza:
44%

* fele olyan boldogok lennének, mint énű

mindegy, lehet, hogy rosszul tudom az árat(én annak idején nem találtam olcsó fehér aranyat, pedig érdeklődtem pár helyen), ettől függetlenül a kérdező szerintem nem sznob bunkók fröcsögésére volt kíváncsi :D

2013. szept. 10. 23:16
 19/40 anonim ***** válasza:
20%

18-19

És ha te nem lennél olyan fájóan irigy mások jómódjára, akkor nem öntenéd el az oldalt a megjegyzéseiddel és az indulataiddal, meg az erőltetett smileykkal, hanm csak leírnád, hogy neked ezüst van, oszt' csókolom.

(csak hogy tudd, mit jelent a sznob szó, mert láthatóan foglmad sincs róla: sine nobilitate', 'nemességgel nem rendelkező'

2013. szept. 10. 23:21
 20/40 anonim ***** válasza:
81%

#20:

Te vagy 8-as is?

Szánalmas vagy!

2013. szept. 10. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!