Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérésre ezüst vagy fehérarany? Miért?
Fehérarany, mert sokkal szebb és tartósabb.
Az ezüstöt is szeretem egyébként, nekem az is megfelelne, de ha választani lehet akkor fehérarany :)
22-es "látszik, hogy milyen tájékozatlan vagy, ha nem tudod, milyen esetekben szokták még használni a "sznob" kifejezést. "
Akkora butaságot írtál... a te logikád szerint tehát, azért, mert mostanában egyre több hülyegyerek "mient" ír milyen helyett, akkor az már helyénvaló? :DD
Szerintem a 22-esnek igaza van. A nyelvészek is megállapodtak abban, hogy ha az emberek sokáig használnak valamit helytelenül, az helyessé válik. Mint most az ikes igék torzulása egyes személyes névmások mellett.
Az, hogy valaki sznob... már elég régóta így mondják az emberek. Lehet, egyszer a mien és a vok is belekerül a szótárakba (Isten ments), de az nem most lesz.
Egyébként okos dolog volt a Wiki szócikkének első mondatát felhasználni, de a későbbiekben ott van az idevágó jelenség is. "Azonban a sznobságot valaki magára is öltheti, mintegy beleélve magát abba, hogy ő is egy bizonyos csoportba tartozik. Ez a fajta sznob ember olyan stílusjegyeket, világnézetet, életstílust vesz fel, ahova valójában még nem tartozik, és talán soha nem is fog. Ilyen az álintellektuális, vagy az álgazdag ember." - Továbbiakban pedig ne nevezzük az elektront elektronnak, mert ógörögül borostyánt jelent, és az nem szép dolog. Na bocsi az offért.
Én ezüstöt kaptam, és nagyon örültem neki akkor. Persze az volt az oka, hogy a barátomnak nem volt pénze többre, és így is hatalmas dolog volt tőle, hogy konkrétan minden spórolt pénzét erre költötte. Viszont megbeszéltük (azóta már nem mi vagyunk a templom egerei), hogy mivel kopik, elmegyünk egy ékszerészhez és vagy tetetünk rá ródiumot, vagy elkészíttetjük fehéraranyból.
Még mindig sok nő írja be: az olcsó ékszer olcsó kapcsolatot jelent.
Néhány embernek mindene a pénz, nem érdeklik az érzések.
Az eljegyzési gyűrűm ezüst, a világ legszebb gyűrűje, a párom tudta, hogy mi tetszik. Ennek a Tiffany gyűrűnek az ezüst másolatát kaptam meg:
Nem az anyag, hanem maga a gyűrű alakja és megjelenése volt fontos.
A karikagyűrűnknél próbálgattunk mindent, aranyat, fehéraranyat és ezüstöt és a végén kikötöttünk a nemesacélnál, ez volt a legszebb, mellesleg pedig egy laborban dolgozok, ez pedig saválló, strapabíró, hordhatom mindig.
L/24
Bocsi, nem olvastam végig a kommenteket, elakadtam itt: "Nem drága szerintem.Nem tudom miért írják itt,hogy anyagiaktól függ.Az enyém csak 120 ezer ft volt.+
Az illető hölgy igazán elmehetne nászútra a világ szerencsétlenebbik felére. Mondjuk Etiópiába.
Csak hogy lássa, mi a nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!