Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti elitelitek azt a ferfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elitelitek azt a ferfit aki ilyen okbol szakit?

Figyelt kérdés
A par egy evig elt egyutt. A kapcsolat azert ment tonkre mert a fiu aki 12 orakat dolgozik munka utan meg el kellett hogy vegezze a haztartasi feladatokat. A no 6 orat dolgozik mindennap de sohasem fozott takaritani is mindig segitseg kellett neki. Hetvegen a lany szuleinel ettek mert akkor sem fozott. A fiu megunta hogy o takarit moss meg kint is megcsinal mindent a kertben es szakitott a lannyal. Vannak olyan ismerosok akik szerint a fiu eltulozta a dolgot. Szerintetek? En ismeros vagyok a fiu partjan allok mert mig otthon eltem sem tudtam elkepzelni hogy anyunak nem segitsek a hazimunkaban.
2014. szept. 10. 14:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Én a fiú helyébe nem vártam voltam egy évig...
2014. szept. 10. 14:36
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Alapvetően nem. Tulajdonképpen teljesen érthető, ha az ember nem lát partnert a párjában ilyenkor és ezért kiábrándul belőle.

Egyetlen kérdésem van ilyen esetben mindig: megbeszélte e ezt a csajjal, próbált e megoldást találni? Röviden: megadta az esélyt a lánynak, hogy változzon, vagy csak rákente, hogy semmirekellő, és kirakta?

2014. szept. 10. 14:36
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem az a lényeg, ki a fiú/lány a történetben, hanem hogy az egyikük fele annyit dolgozik és nem tudja megcsinálni a házimunkát.
2014. szept. 10. 14:37
 4/13 anonim válasza:
85%
Nem! Nem is értem, hogy bírta egy évig.
2014. szept. 10. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

És az 1 év alatt nem beszélték ezt meg sosem? Nem mondta a fiú, hogy csinálja meg a házimunkát a lány? Vagy megbeszélték és ennek ellenére sem csinálta meg? Mert ha az utóbbi, akkor jól tette, hogy szakított. Én alapvetően azt gondolom, hogy ha mindkét fél dolgozik, akkor a házimunkát lehet közösen is csinálni, ki ezt, ki azt, ami meg olyan, azt meg együtt. De az számomra is elfogadhatatlan, hogy mindkét fél dolgozik, ráadásul az egyik dupla annyit és még az utóbbi végez minden otthoni munkát is.

Mert ha ez a lány ilyen fajta, akkor nem fog változni és hát azért mindennek van határa, meg módja.

Szerintem is jól tette a fiú a szakítást.

2014. szept. 10. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Előbb kellett volna megtennie, sokkal előbb.

Az ilyen lányokat meg messze kerülni kell, maradjon otthon, anyucinál, apucinál, ők majd mosnak főznek rá!

2014. szept. 10. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
en ismerek is ilyen part es a fiu otthagyta mert semmit nem csinalt otthon es emiatt otthagyta es szerintem igazsagos ez ..
2014. szept. 10. 15:43
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
es mikor atmentunk a lakasba takaritani minden tiszta por volt meg mocskossag !
2014. szept. 10. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Én csak azt nem értem, hogy ez fordított esetben szinte sose történik meg. Mármint, hogy a nő lépne le, mert a férfi nem hajlandó semmire. Barátnőmék is összeházasodtak, összeköltöztek és a fiú nem hajlandó mosogatni, de ahogy látom másra se. Állítólag ő mos (berakja a mosógépbe a cuccokat). Ennyi. Minden mást a lány csinál. Csomószor mentem át arra, hogy tiszta kosz minden, és a mosatlanok a földön is sorakoznak. Mindketten ugyanúgy 8 órában dolgoznak. A lány panaszkodott nekem, hogy ez a helyzet, és az volt az első ötlet, hogy vegyenek egy mosogatógépet, nem pedig a szakítás. Arra akartam rávilágítani, hogy a férfiak lustaságát könnyebben elnézik, merthogy a háztartás a nő dolga (volt mikor még a nők nem dolgoztak, azóta ugyanannyira mindkét fél feladata kéne legyen). A leírt esetben, jogosnak érzem a hisztit, mivel ő dolgozott többet és, ha megpróbálta megbeszélni és nem változtatott a lány, valamint ha neki ez akkora probléma, hogy nagyobb mint amennyire szereti a lányt, akkor nem túlozta el. Viszont ha meg se beszélte és erre kente a szakítást, az gáz.
2014. szept. 10. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, mivel ha ezt a problémát éveken keresztül nem tudták megoldani, megbeszélni, nem is igazán szerették egymást, nem tudtak együttműködni, jobb is, hogy szakítottak.
2014. szept. 10. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!