Szerintetek beteges ha vonzonak talalok egy 50-55 eves ferfit?
Akkor van apakomplexusod, ha csak az ilyen korú férfiakat találod vonzónak.
Attól, hogy egy-egy jóvágású ötvenes vagy Johnny Depp tetszik még nincs semmi bajod.
ma 18:41-es: ma szerinted hány olyan kapcsolat van, ami eltart 15 évig? A legtöbbnek pár év alatt vége van - és akkor fel sem merülhet, hogy mi lesz 15 év múlva.
A másik meg, hogy van sok aránylag fiatal, aki nem aktív semmilyen téren és több idösebb, aki meg még 70 körül is igen dinamikus ember.
6-osnak igaza van! Ez nem beteges.
Ha több idősebbet is vonzónak találnál néha-néha, az se lenne beteges.
Akkor lenne beteges, ha kapcsolatot is akarnál vele, és ha saját korodbeliek hidegen hagynának, meg ha kizárólag csak öreg pasikra nyomulnál.
De ha tudod kezelni a vonzódásodat és lehiggasztani magad, akkor nincs gáz.
Én is találtam már vonzónak apámkorabeli hapsikat, pl egy egyetemi tanáromat, vagy egy kollégámat , egy műsorvezetőt, vagy egy karmestert, vagy néha az utcán többször látott idegent. Jó, a tanáromon többet fantáziáltam, de közben röhögtem is magamon, nem egy halálos szerelem/vonzódás volt. A többiről inkább azt állapítottam meg, hogy jó lenne egy olyan korombeli pasi, aki ha megöregszik, olyan fazon lesz, mint az a vonzó öreg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!