Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tehetnék még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok. 1 évvel ezelőtt megismerkedtem egy férfivel akivel nagyon jól kijöttem. Szinte egy hullámhosszon voltunk.

Én még úgy nőttem fel, hogy nem fekszünk le legalább 3-4 hónapig a partnerünkkel, előbb ismerjük meg egymást. Akadálya nem lett volna, mert nekem is, és neki is van saját lakása, de valamiért ha nem is ragaszkodtam a pár hónapnyi ismerkedés szex nélküli állapothoz, mégis így alakult. Na de ugye eljön ennek is az ideje. Eleinte maga volt a mennyország ilyen téren is. Így amikor 6 hónap együtt járás után elém állt, hogy a mi korunkban kár évekig várni az eljegyzéssel, esküvővel, igent mondtam. Eljegyeztük egymást. Viszont az eljegyzés után a nemi életünk teljesen megváltozott, számomra rossz irányban.

Én nem bírom a fájdalmat sem az erőszakot, szexben meg főleg nem. Szeretem az újdonságokat, ha kedvemre való mindenben benne vagyok jó magam is, szóval prűd nem vagyok, de ki nem állom ha szex közben megütnek hol az arcom, hol a fenekem. Nem játékos pofonokról, ütésekről van szó, hanem az a csípős, ott marad a tenyér lenyomata a bőrön csattanó ütésekről. Mindig szólok, ilyenkor "jaj, édesem, csak felhevültem,, bocsi, nem fog előfordulni többet" szöveget kapom. Elhiszem neki. De nem tart sokáig az ígéret. Pár alkalom után újra ütöget, vagy csipked, és egyre durvábban. 3 héttel ezelőtt olyan fájdalmasan megcsavarta a mellbimbómat, hogy véraláfutásos lett, és fájdalmamban felsikítottam, és ezzel abba is maradt az egész. Ilyenkor vagy jön a bocsánatkérés, és ígéret, hogy több ilyen nem lesz, vagy ahogy most először mondta: szerinte kicsit engedhetném, hogy kiélvezze az igényét. Másnap leültem vele beszélgetni, és elmondtam, hogy ez nem fog működni. Ha neki durva szex kell, akkor keressen olyan partnert aki benne van, én nem, így visszaadtam a gyűrűt, és szakítottam vele.

De nem érti meg. Azóta hiába cseréltem mobiltelefonszámot, hiába töröltem minden elérhetőségemet, nem hagy békén. Még nem durvult el a helyzet, csak mindennap megvár vagy a munkahelyem előtt vagy a lakásom előtt, hogy beszéljük meg, és minden nap elmondja, hogy az övé vagyok, hiszen eljegyzett.

Már kezdek elfáradni, mert már ott tartok, hogy nincs kedvem kimozdulni sem a lakásból, mert akkor meglátom, és követ.. Rendőrségre hiába megyek, mert testi sérülést nem okoz, nem zavar másokat csak engem... Mit tehetek még azon kívül, hogy minden áldott nap elmondom neki, hogy vége, nem akarok semmit tőle, hagyjon békén???

2014. szept. 6. 16:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, ez ijesztő! Jól tetted, hogy szakítottál. Viszont a viselkedése már eléggé zaklatásba hajlik.
2014. szept. 6. 16:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
NÉZZ UTána, h a zaklatás tényállását nem meríti e ki. Ha igen, akkor bírósági távoltartási végzést lehet kérni, amit ha megszeg, az már rendőrségi ügy.
2014. szept. 6. 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs férfi tesod, ismerosod valakid aki ra ijesztene? Mond meg neki hogy zakalataser feljelented ha nem hagy békén.
2014. szept. 6. 17:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon beteg, a szado-mazo kapcsolatok nem így működnek, nem is értem, hogy mit szeretne a partnered, az ilyen jellegű kapcsolatokban a másik fél akarja a fájdalmat, vagy az alávetettséget, ez csak így tud működni, ha nincs ilyen igényed, akkor ez sima bántalmazás. Én a helyedben a rendőrségre mennék, mert jobb ha tudnak róla, hogy zaklat téged, könnyebben tudnak segíteni ha baj van, és kérhetsz távoltartást is, az mindenképpen zaklatás, ha megvár a munkahelyed előtt. Olvass utána alaposan a zaklatásnak és nem ártana valamilyen önvédelmi eszközt beszerezned, gázspray, paprikaspray, stb.
2014. szept. 6. 17:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szado-mazo a srác, eszedbe ne jusson visszamenni.
2014. szept. 6. 17:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendőrségen telefonon érdeklődtem, hogy mit tehetnék ebben az ügyben. Nagyon kedvesen tájékoztattak (tényleg rendes volt a vonal túl felén a rendőr), hogy sokat nem tudok mit kezdeni, mert nem törvény ellenes amit csinál. Mint írtam, nem bánt, nem rángat csak vár a munkahelyem és a lakásom előtt. Ha megyek valahová akkor követ. Olyankor jön mellém, és próbálja megmagyarázni miért nem szakítottunk.. A rendőr mondta, hogy ha eldurvulna, vagy bántalmazna akkor tegyem meg a lépést.. addig nincs miért..
2014. szept. 6. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6 Amit a rendőr mondott az egyszerűen nem igaz, nem állhat valaki minden nap az ajtód és a munkahelyed előtt, ez zaklatás, ráadásul ezt a törvényt nemrég szigorították, persze Magyarországon semmit nem vesznek komolyan, de még az e-mail, telefonhívás is zaklatásnak minősül, azt hiszem 15 hívás után.
2014. szept. 6. 17:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint ez kimeríti a Btk. 222 §-ában szabályoztt tényállást (zaklatás). Ráadásul minősített eset, ha volt élettárs sérelmére követi el. Ügyvéddel beszélj!
2014. szept. 6. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Már hogyne lenne törvényellenes, zaklatásnak hívják, amit művel, a rendőrségnek kutyakötelessége felvenni a feljelentésedet, és elbeszélgetni a volt vőlegényeddel.

Ha megpróbálnak megint "nagyon kedvesen" lerázni, ne hagyd magad, említsd meg nyugodtan annak a nagyon kedves rendőrnőnek, hogy rosszul ismeri a BTK-t, de ezt szívesen elmeséled egy újságírónak is, ha gondolja.... Hidd el, rekordsebességgel fogja gépelni a feljelentési jegyzőkönyvet a volt pasid ellen.

2014. szept. 6. 19:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Tegyél feljelentést, ez bizony zaklatás, ahogy már írták. Az egésszel csak egy probléma van: te feljelented, ő tagadni fogja, úgyhogy jó lenne, ha más is látná, hogy ott van nap mint nap a munkahelyednél, esetleg ablakból akárhonnan felvétel is készülne róla.
2014. szept. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!