Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit csinalnatok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinalnatok a helyemben ebben a koltozesi ugyben?

Figyelt kérdés
A parom mexikoi szarmazasu egy eve ismerjuk egymast es mar az eljegyzes is felmerult. A problema az hogy szeretne ha Mexikoban elnenk mert ott van a vallalkozasa es nekem dolgozni sem kellene mellette ha nem akarok. Meg azt mondja hogy hosszabb tavon nem tudna mashol elni.Most nem tudom hogy mit csinaljak koltozzek vagy nem? Azert eleg messze van nem biztos hogy egy evben tobbszor haza tudnek jonni es nincs ott ismerosom sem. Ti mit tennetek a helyemben?
2014. szept. 3. 16:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezt te írtad ki?

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Ha nem, akkor itt is vannak ehhez kapcsolódó válaszok. Szerintem olvasd el.

2014. szept. 3. 20:50
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem en irtam ki. De atnezzem a valaszokat.
2014. szept. 3. 20:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Atneztem de itt leginkabb ilyen kozbiztonsagos dolgok vannak en a paromtol sok mindent tudok, meg amikor ott voltam sem tunt ilyen veszesnek. Engem inkabb az erdekel hogy tudnam megszokni hogy ilyen messze elek a csaladomtol.
2014. szept. 3. 21:13
 24/24 anonim ***** válasza:

Mi csak 9 oranyi autoutra vagyunk Magyarorszagtol, es azt hittuk, hogy nem fogunk akarni hazamenni, de 3 ev utan egyre inkabb abban gondolkozunk, hogy megis hazamegyunk, mert hianyzik a csalad es a baratok. Csaladdal egyebkent hetente tobbszor beszelunk, baratokkal is surun, es evente kb. 4x haza is megyunk, de meg igy is szeretnenk kozelebb lenni.

Mindketten magyarok vagyunk, es nemreg hazasodtunk ossze. Nekem az otthon elsosorban azt a helyet jelenti, ahol a ferjem van, ezert en szinte barhova mennek vele. Viszont az, hogy ne dolgozzak nalam kizart. A kerdes az, hogy mennyire fontos neked a parod? Tudnal nelkule elni? El tudnad fogadni, hogy a csaladoddal es a barataiddal foleg skypeon beszelhetnel csak? Mennyire alakitasz ki konnyen kapcsolatokat?

Az egyik csaladtagom kikoltozott egy masik orszagba, es imadja, rengeteg embert megismert, sok baratja van, teljesen beintegralodott, es szeretne is ott maradni. Mi a ferjemmel meg inkabb csak olyan fel labbal vagyunk kint, nem teljes szivbol.

Gondold at, hogy neked szemely szerint kik es mik a fontisabbak. Ha ugy dontesz, hogy mesz, akkor viszont teljes szivbol menj, es adj bele kint is mindent.

2014. szept. 8. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!