Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinalnatok a helyemben ebben a koltozesi ugyben?
Ez a kapcsolattól függ. Ha nagyon szeretném, és ez viszonos lenne, és teljesen komoly lenne a kapcsoltunk, együtt képzelnénk el a jövőt, család, stb., akkor mennék.
Nem tudom, hogy ez az egy év nektek elég volt-e már ahhoz, hogy ezt meg tudd ítélni.
Én így költöztem külföldről Magyarországra, ahogy te most ki akarsz menni: 1 év járás után (bár mi havonta 1 hétvégét együtt töltöttünk).
Nem ismerem a párod, te tudod, hogy mennyire megbízható a környék és a családja, mennyire tudnál beilleszkedni az ottani környezetbe. Én magyar vagyok,beszélem az ország nyelvét, de még így is nehéz volt elköltözni a barátaimtól, családom mellől, mert itt egészen más a mentalitás, mint amit én megszoktam. (és bevallom, még így 1 év után is vannak nehéz időszakaim, honvágyam)
Ha úgy érzed, hogy ő az igazi, akkor spórolj egy kicsit (gondolj a legrosszabbra: mindig legyen annyi pénzed,hogy ha nem jön össze a dolog, akkor haza tudj utazni), kezd el tanulni a nyelvet. Egyenlőre menj ki hozzá 1-2 hónapra, ha működik a dolog, akkor meg maradj ott.
Ismerek olyanokat egy magyar nőt aki oda ment férjhez. Született két gyerekük a kislány tiszta apja de a kisfiú szőke kék szemű. Az apuka sajnos két éve meghalt valami betegségben. Elég jól keresett. Az anyuka egy svájci iskolában tanár ott. Jól megélnek , de nem ugyanolyan mintha a jól kereső apuka is ott lenne. A közbiztonság borzalmas. Egyedül aligha tudnál sétálgatni az után.
Mesélte a nő , hogy ment az után és az egyik ablakból a magasból kidobtak elé egy hullát. Az egy év nekem pl kevés lenne de te tudod. Én csak mondtam hogy ott se fenékig tejfel az élet.
Ha a helyedben lennék, azt csinálnám, hogy ott keresnék munkát, ha megvan, és letelik a próbaidő (mert gondolom ilyesmi mindenhol van) akkor mennék.
Tehát úgy, hogy ne függjek tőle, ha bármi beüt, tudjak hová nyúlni, legyen lehetőségem eljönni úgy, hogy nem a férjemtől kuncsorgok pénzt.
hát ez jó nehéz kérdés, de abban mindenkinek igaza van, hogy 1 év után ezt a hatalmas lépést nagyon korai megtenni.
annyi minden probléma merül fel egy kapcsolatban az általában mindig nagyon szép első év után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!