Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit csinalnatok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinalnatok a helyemben ebben a koltozesi ugyben?

Figyelt kérdés
A parom mexikoi szarmazasu egy eve ismerjuk egymast es mar az eljegyzes is felmerult. A problema az hogy szeretne ha Mexikoban elnenk mert ott van a vallalkozasa es nekem dolgozni sem kellene mellette ha nem akarok. Meg azt mondja hogy hosszabb tavon nem tudna mashol elni.Most nem tudom hogy mit csinaljak koltozzek vagy nem? Azert eleg messze van nem biztos hogy egy evben tobbszor haza tudnek jonni es nincs ott ismerosom sem. Ti mit tennetek a helyemben?
2014. szept. 3. 16:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolattól függ. Ha nagyon szeretném, és ez viszonos lenne, és teljesen komoly lenne a kapcsoltunk, együtt képzelnénk el a jövőt, család, stb., akkor mennék.

Nem tudom, hogy ez az egy év nektek elég volt-e már ahhoz, hogy ezt meg tudd ítélni.

2014. szept. 3. 17:16
 12/24 anonim ***** válasza:

Én így költöztem külföldről Magyarországra, ahogy te most ki akarsz menni: 1 év járás után (bár mi havonta 1 hétvégét együtt töltöttünk).

Nem ismerem a párod, te tudod, hogy mennyire megbízható a környék és a családja, mennyire tudnál beilleszkedni az ottani környezetbe. Én magyar vagyok,beszélem az ország nyelvét, de még így is nehéz volt elköltözni a barátaimtól, családom mellől, mert itt egészen más a mentalitás, mint amit én megszoktam. (és bevallom, még így 1 év után is vannak nehéz időszakaim, honvágyam)

Ha úgy érzed, hogy ő az igazi, akkor spórolj egy kicsit (gondolj a legrosszabbra: mindig legyen annyi pénzed,hogy ha nem jön össze a dolog, akkor haza tudj utazni), kezd el tanulni a nyelvet. Egyenlőre menj ki hozzá 1-2 hónapra, ha működik a dolog, akkor meg maradj ott.

2014. szept. 3. 17:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtunk en sem gondoltam hogy ennyire komoly lesz.Azt gondoltam hogy ugysem keres de igy alakult mondjuk o tobbet jott hozzam mint en amennyit Mexikoban voltam. En is ettol a honvagytol tartok meg hogy eleg messze van, ott meg a mentalitas meg minden olyan mas nem tudom hogy megtudnam szokni. Mert mas heteket eltolteni mint ott elni. A repjegyre termeszetesen lenne penzem ha megis hazajonnek.
2014. szept. 3. 17:27
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

Ismerek olyanokat egy magyar nőt aki oda ment férjhez. Született két gyerekük a kislány tiszta apja de a kisfiú szőke kék szemű. Az apuka sajnos két éve meghalt valami betegségben. Elég jól keresett. Az anyuka egy svájci iskolában tanár ott. Jól megélnek , de nem ugyanolyan mintha a jól kereső apuka is ott lenne. A közbiztonság borzalmas. Egyedül aligha tudnál sétálgatni az után.

Mesélte a nő , hogy ment az után és az egyik ablakból a magasból kidobtak elé egy hullát. Az egy év nekem pl kevés lenne de te tudod. Én csak mondtam hogy ott se fenékig tejfel az élet.

2014. szept. 3. 17:35
 15/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy Mexiko egyes reszein rossz a kozbiztonsag. A parom jo kornyeken el, es egyedul is setaltam mar.
2014. szept. 3. 18:10
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha a helyedben lennék, azt csinálnám, hogy ott keresnék munkát, ha megvan, és letelik a próbaidő (mert gondolom ilyesmi mindenhol van) akkor mennék.

Tehát úgy, hogy ne függjek tőle, ha bármi beüt, tudjak hová nyúlni, legyen lehetőségem eljönni úgy, hogy nem a férjemtől kuncsorgok pénzt.

2014. szept. 3. 18:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy a spanyolt nagyon alapszinten beszélem még. A párom vállalkozásában tudnék dolgozni esetleg de akkor megint ott vagyok mintha nem dolgoznék. De igazából ez a munkakérdés a páromnak nem igazán fontos ott sok nő pl. a párom anyja sem dolgozik, bejárónő végzi a házimunkát, főzést. Ezt nem nagyzolásból írom hanem azért mert ha a munkát erőltetném akkor a párom hülyének nézne.
2014. szept. 3. 19:40
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Utazz és élvezd a luxust. Én a te helyedben nem is dolgoznék. :)
2014. szept. 3. 20:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem orulj hogy igy alakult hogy szeretitek egymast es az anyagiak is jok. Azert jo ha valamit csinalsz otthon hogy ne unatkozz. Ha nem jon be hazajosz a felretett penzedbol.
2014. szept. 3. 20:23
 20/24 anonim ***** válasza:

hát ez jó nehéz kérdés, de abban mindenkinek igaza van, hogy 1 év után ezt a hatalmas lépést nagyon korai megtenni.

annyi minden probléma merül fel egy kapcsolatban az általában mindig nagyon szép első év után!

2014. szept. 3. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!