Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinalnatok a helyemben ebben a koltozesi ugyben?
Ez nekem olyan "fogd a nőt és fuss" dologra hajaz.
Az érvei helyesek, viszont akkor miért nem Mexikóban keresett menyecskét magának?
Én nem mennék, bármi történik ott maradok egyedül. Se családi gyökerek se semmi.
Kitartott nő lennél csak tőle függenél.
szia!
Nehéz döntés.
Szerintem lassítani kellene egy kicsit. Először lakjatok együtt itt Magyarországon 2-3 évet. Tudod, "lakva ismerszik meg az ember!" Ezt a mondást illik komolyan venni.
Ha minden jól megy, és mondjuk 2 év együttélés után is még össze akartok házasodni, akkor rajta!
De így, 1 év ismeretség után biztos hogy nem mennék sehova. Ekkor még tart a rózsaszín felhő, és az bizony nagyon veszélyes!!
Saját példa: 4 éve élünk együtt a párommal, októbertől saját lakásban. Szinte csak most jön elő a saját, őszinte személyiségünk, eddig csak "tetszelegtünk" egymásnak. Jól megvagyunk, most jött el a gyűrű ideje is, jövőre esküvő. De mindenhez idő kell.
Nekem ez a javaslatom.
Bevallom nekem nem tetszik az a mondat, hogy még dolgoznom sem kell, mert neki van vállalkozása bla bla bla..
Én ha annyira szerelmes lennék akkor előbb testvérrel vagy valakivel kimennék nyaralni egyet, hogy lássam mi az igazság. Csak úgy, hogy életemben először kimegyek végleg, tuti nem tenném meg. Ha valami nem jó akkor senkihez nem fogsz tudni fordulni. Legalább egy nyaralás útján tudj meg róla többet. Tudod: Messziről jött ember azt mond amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!