Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrűproblémák - mit csinálnátok a helyemben?
A páros köves gyűrűvel kérte meg a kezem, amit a bal kezemen hordok. Most elkészültek a karikagyűrűink (rendeltünk őket, saját tervezés alapján), az esküvőig a bal kezünkön szeretnénk hordani, és utána talán áthúzni a jobbra (ezt még nem döntöttük el, milyen hagyományhoz igazodjunk).
Viszont most látom először élőben együtt a két gyűrűmet, és nem mutatnak jól.
Csak lazán áthúzni valamelyik másik ujjamra a köves gyűrűmet nem tudom, mert a bal kéz gyűrűsujjam majdnem két mérettel (lemértük :) ) vékonyabb az összes többi ujjamnál. Tehát, ha nem akarom őket együtt hordani, valamelyik gyűrűt igazíttatni kell.
Érdekelne, ki mit tenne a helyemben.
Akkor igazíttasd. Ilyen komoly problémák! Irigyellek!
SOha ne legyen nagyobb gondod!
Én áthúztam a jobbra és a balra ment a karika. Esküvőn, amikor átadtuk a szertartás előtt a karikákat a szervezőnek, áthúztam egyből a köveset a balra, hogy a jobb szabad legyen a gyűrűhúzáskor. Azóta is így maradt.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!