Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyűrűproblémák - mit csinálnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrűproblémák - mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A páros köves gyűrűvel kérte meg a kezem, amit a bal kezemen hordok. Most elkészültek a karikagyűrűink (rendeltünk őket, saját tervezés alapján), az esküvőig a bal kezünkön szeretnénk hordani, és utána talán áthúzni a jobbra (ezt még nem döntöttük el, milyen hagyományhoz igazodjunk).

Viszont most látom először élőben együtt a két gyűrűmet, és nem mutatnak jól.

Csak lazán áthúzni valamelyik másik ujjamra a köves gyűrűmet nem tudom, mert a bal kéz gyűrűsujjam majdnem két mérettel (lemértük :) ) vékonyabb az összes többi ujjamnál. Tehát, ha nem akarom őket együtt hordani, valamelyik gyűrűt igazíttatni kell.

Érdekelne, ki mit tenne a helyemben.

2013. okt. 8. 17:39
 1/8 A kérdező kommentje:
* A párom
2013. okt. 8. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
barmelyik ekszerboltban 2 nap alatt kisebbre veszik neked, en attennem a masik kezem gyurusujjara es azon hordanam
2013. okt. 8. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is így jártam. A kövest áthúztam a jobbra, a karikát hordom a balon.
2013. okt. 8. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem venném fel az esküvőig.Felesleges is, arra ott van az eljegyzési gyűrű, mivel még konkrétan nem vagy házas. Én ilyen babonás vagyok...
2013. okt. 8. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
fiam, furd át 12-es furóval!
2013. okt. 8. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Akkor igazíttasd. Ilyen komoly problémák! Irigyellek!

SOha ne legyen nagyobb gondod!

2013. okt. 8. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Én áthúztam a jobbra és a balra ment a karika. Esküvőn, amikor átadtuk a szertartás előtt a karikákat a szervezőnek, áthúztam egyből a köveset a balra, hogy a jobb szabad legyen a gyűrűhúzáskor. Azóta is így maradt.

25N

2013. okt. 8. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a jobb kezemen hordtam az eljegyzésit és bal kézen a karikát esküvő előtt, esküvőkor meg helyet cseréltek. A te helyedben a karikát végig a jobb kezemen hordanám, hogy ne kelljen igazíttatni. Párom is azon hordta esküvő előtt, mert a bal kezéről leesett volna, így volt egyszerűbb, a hagyományokkal meg nem foglalkoztunk :) legalábbis annyira nem, hogy emiatt pluszba állíttassuk a gyűrűt.
2013. okt. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!