Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha a párotok...

Mit csinálnátok, ha a párotok becsapna azzal, hogy baj történt, ő meg csak viccnek szánta?

Figyelt kérdés

Párommal tegnap odavoltunk kocsival este, semmi baj nem volt a kocsival. Ma reggel, ahogy kiállt a párom a leejtős bejárón, mondja, hogy nincs fék, kézifékkel állította meg a kocsit. Én nekem rohannom kellett (bicajjal járok), mondtam neki, ha nem találja meg a hibát és nem javítja ki, ne üljön autóba a gyerekkel, inkább menjenek taxival. A gyerekre egy barát vigyáz szombatonként, amíg mi dolgozunk délelőtt. Oda kellett elvinni reggel a gyereket, aztán ő ment dolgozni. A 10 órás szünetben írtam neki smst, hogy megkérdezzem, hogy mi van. Csak később válaszolt, hogy azt hitte megjavította a kocsit, de aztán ütköztek....ennyi. Én egyből megkérdeztem a kollegáimat, csoportvezetőmet, hogy telefonálhatok e, és elmondtam nekik a helyzetet. Próbáltam felhívni, semmi. A gyárat se tudtam elérni, meg őt se, a gyár recepciója nem üzemel szombatonként, az ő telefonja meg azt mondta, hogy nem elérhető....a kollegáim arra bíztattak, próbáljam megint...de semmi. a telefonom meg behülyült, le akart merülni (egyébként még most is dinka, feldugtam, egy pár másodperc alatt kiírja, hogy teli, aztán intézek rajta egy rövid hívást és lemerül...). 12kor a munkatársam odajön, hogy ha akarok, inkább menjek haza, derítsem ki, mi van. 1 órakor végzek, szóval csak 1 óráról volt szó. Természetesen én már majdnem sírtam. A barát telefonja nem volt meg nekem, mellesleg kikapcsolt a telefonom. Hazaértem, próbáltam kideríteni a számot, szerencsére egy másik barátnak megvolt, felhívtam, semmi gond, úgy tűnt, hogy kamu volt az egész. Aztán végre elértem páromat, akit jól leteremtettem, persze bocsánatot kért. Dühös vagyok rá, de kimerültem az idegben, pedig csak pár óra volt az egész. Igazándiból őt tudtam, hogy él, mert írt smst, de olyan rövid volt, hogy azt hittem, csak a felét tudta elküldeni...arról nem is beszélve, hogy a gyerekről nem tudtam semmit. Megérdemelné, hogy eljátszam vele is ezt a "poént", de nem teszek ilyet. Azt mondja, nem tudta, hogy komolyan veszem...

Veletek történt már ilyen?

Megbűntetnétek valamivel?

2013. szept. 28. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyengébb hasonló vicce már volt a férjemnek , amiért leüvöltöttem a fejét és nagyon elmagyaráztam neki hogy ez nem vicc, ilyet nem lehet csinálni. Én a te helyedben egy ilyen után lehet le is zavartam volna neki egyet, és minimum 1 hétig szóba sem állnék vele. ez túl durva , és ez nem vicc. Vissza én sem adnám, ilyennel normális ember nem szórakozik.
2013. szept. 28. 14:12
 2/8 Je Veux ***** válasza:
100%

Az se vicces, ha magával kapcsolatban csinál ilyet, de hogy a gyereket is bevonja...

Megbüntetni nem, de hogy én se szólnék hozzá egy darabig az vicces.

Életekkel viccelődni nem mókás, még így sem.

Egyszer olvatam itt egy kérdést, ahol a lánykát a húga csapta be azzal, hogy öngyilkos lett az apjuk.. Hát biztos halálra röhögte magát a lány..

2013. szept. 28. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nagyon durva vicc. Ne add vissza, annyit nem ér, viszont magyarázd el neki, min mentél keresztül, gondoljon bele, máskor ilyet ne csináljon. Értelmes ember ilyet nem csinál, ne is haragudj.
2013. szept. 28. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha testközelbe lett volna, lekevertem volna neki, de meg is mondtam neki, hogy legszívesebben tökön rúgnám.

Hogy nem szólok hozzá, azt se tudom megtenni, de élőszóban még egyszer elmondom neki, hogy nagyon nem vicc ez.

Nem szokása a bocsánat kérés, évekbe telt, mire megtanítottam neki, de most bocsánatot kért egyből.

Még hagyján, hogy ilyennel viccelt, de utána nem írta meg, hogy csak vicceltem.

Pár őszhajszálat lehet szereztem, meg egy óra minusz fizu, plusz utána akartam venni boltba valamit, de én már fáradt vagyok ahhoz, hogy visszatekerjek. Kifárasztott az ideg. Majd behajtom rajta, szépen eljön velem (nem nagyon szeret nézelődni, lehet elég bünti lesz neki, hogy függönyöket, kanapékat kell nézegetnie:D)

2013. szept. 28. 14:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Mondtam is neki, hogy nem égetem magam a kollegáim előtt, hogy ilyen...a férjem, majd azt mondom nekik, hogy egy kicsit koccantak csak...merhogy nekik el kellett mondanom, hogy mér akarom munkaidőben felhívni a férjem.
2013. szept. 28. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudni kell a határt. És ő nem tudja. Ez eléggé nagy baj. És veszélyes. Ismered ugye a mesét a farkasról... Legközelebb ha baj van nem fogod tudni mi van. El kell neki magyarázni hogy ez legyen az utolsó ilyen alkalom.

nem értem hogy lehet valaki ennyire hülye?

Én pár napja mikor poénkodni akartam, betettem a barátnőm konyhai gépének a dobozába egy ugyanolyan gépet. S mikor el akarta rakni majd kiesett a szeme mikor látta hogy már a helyén van, miközben az asztalon is kint van ugyanaz a gép. Na ez jó vicc, de bajjal poénkodni ráadásul míg valaki dolgozik...

Jó ötlet hogy hasonló poént ne játssz el vele. De pl. az szerintem nagy poén lenne ha a következő hónapban övé lenne minden házimunka míg te ülsz a tv előtt s sörözöl.

2013. okt. 8. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát jó lenne, csak sör helyett inkább narancslé:D Nem vagyok oda az alkoholért, a sört meg aztán végképp rühellem:D

Azt mondta, hogy nem is tudja, hogy nem gondolta ezt át, tulajdonképpen nem azt akarta, hogy azt higyjem, hogy nagy baj van, csak azt, hogy megkarcolta az autót....csak ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol. Garandtálja, hogy többet nem fog ilyet csinálni. Mondtam neki, hogy "ne kiálts farkast".

Követünk el hibákat mindnyájan.

2013. okt. 8. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, súlyos hiba lenne ha ezért seggberugnád. Na de te se vagy tökéletes, te is hibázhatsz...
2013. okt. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!