Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi vőlegény? Hogyan fogadta a család? Buktatók?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt egy vietnámi fiúval, orvosira jár Debrecenbe. A szüleim nem is tudnak róla. Megkérte a kezem, boldogan igent mondtam. De félek, mivel anyuék teljesen elleneznék, ráadásul nem is tudnak semmilyen közös nyelven beszélni. Meg félek a kiköltözéstől is. Nem is beszélem a nyelvet, mert angolul kommunikálunk. Szeretem, de félek, hogy a hazájában megváltozna - előjönne az otthoni kultúra, itt úgy viselkedik, mint egy magyar, ezért annál nagyobb kulturális különbséget nem tapasztaltam, mint hogy benn a házban csak papucsban vagyunk. Nálatok jött elő kult. különbség? Szülök hogy fogadták?2014. aug. 10. 18:29
11/16 anonim válasza:
Nővérem férje spanyol, de itt élnek. Az egyetemen jöttek össze, azóta is együtt vannak, immár 10 éve és született 2 gyermekük is. Az édesapánknak az elején még voltak fenntartásai, de a srác a helyzetéhez képest jól beszélt magyarul. Ma már a nővérem is beszéli a spanyolt, a sógorom a magyart.
12/16 Napfonat válasza:
Ha ilyenek a szüleid, akkor el kell tőlük már szakadnod. Ez azt jelenti, hogy tényként közlöd velük a dolgokat, és nem törődsz azzal, hogy mit szólnak majd, hiszen bizonyára csapnivalóan viszonyulnak majd a dolgokhoz! Ilyen esetben nem kell lakodalom, nem kell menyasszonyi ruha meg a többi sallang, hanem szolid, polgári esküvő. És élitek a világotokat!
13/16 anonim válasza:
Az unokatestvérem ment hozzá egy kínai férfihoz kb 20éve.Eleinte egész jól megvoltak,a csaj tud egy kicsit kínaiul mert egy rövid ideig kint élt (ott ismerkedtek meg majd idejöttek).A férje viszont még ennyi idő alatt sem tanult meg magyarul gyenge középszintnél jobban,nem is igyekezett teszem hozzá.A gyerekeikkel nem törődött egy idő után,elkezdett inni és a spórolt pénzüket is elkaszinózta.Egy pár éve külön élnek,a pasi visszament Kínába és onnan küld néha valamennyi pénzt meg jön látogatóba néhány havonta a gyerekekhez.A családunk eleinte furcsállta a dolgot (főleg az idősebbek),majd megszokták a férfit,de később a kaszinós és piálós dolgok miatt a lány szülei szinte kiutálták,elüldözték a pasast,és az unokatesóm se tűrte már egy idő után a dolgait.Nem volt túl szoros a viszonya a lány szüleivel soha,mivel nem beszéltek egy közös nyelvet sem,és ez az évek során se nagyon változott.Hatalmas kulturális különbségek voltak férj-feleség közt,pl. vallási ünnepekkor szegény csak téblábolt (karácsony,húsvét),a rokonokkal nem tudott beszélgetni,de a feleségével se rendesen (az unokatesóm eleinte egész jól beszélt kínaiul,de aztán rengeteget felejtett.Tök jó,hogy ti tudtok angolul beszélni egymással,de én úgy láttam az unokatesóméknál,hogy az egyik fő probléma az volt,hogy a srác nem tudott beszélgetni a lány rokonaival,de a saját gyerekeivel sem, mert azokat csak kicsit tanítgatták kínaiul,nem kétnyelvűnek nevelték.Szerintem mindkettőtök szülei könnyebben elfogadnának titeket,ha tudnának legalább minimálisan beszélgetni a gyerekük választottjával.
14/16 anonim válasza:
Az én férjem amerikai,tehát angolul beszélünk.A szüleim jól fogadták,mivel anyukám angol tanárnő és apu is érti a nyelvet.:) Az ő szüleivel is jól kijövök,kedves,szeretetreméltó emberek.:)
15/16 mi a fene válasza:
Kérdezd meg Wolf Katit, ő úgy tudom kint élt egy évig, de elege volt belőle. Én nem választanám ezt a fiút. Annyira más kultura, lehet hogy 15-20 év múlva jönnek elő a különbözőségek, és akkor már késő lesz mással kezdenil.Ha gyerek lesz, főleg.
16/16 anonim válasza:
sok boldogsagot egy tanult ember jo valasztas.
A kultrukulonbseg athidalhato a budhista hit szelid mertektarto es tisztelettel teli masok irant.
emberileg gondolom jol ismered ot.
Ne felj a szuleidtol es hangsulyozd hogy orvos lesz nem valami foldonfuto.
Ajanlom valamelyik multi kulti orszagban telepedjetek le pl Hollandia nemetorszag anglia ott senki nem csodalkozik a vegyes hazassagon es az orvosi fizzetesekl is jobbak mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!