Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi vőlegény? Hogyan fogadta a család? Buktatók?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt egy vietnámi fiúval, orvosira jár Debrecenbe. A szüleim nem is tudnak róla. Megkérte a kezem, boldogan igent mondtam. De félek, mivel anyuék teljesen elleneznék, ráadásul nem is tudnak semmilyen közös nyelven beszélni. Meg félek a kiköltözéstől is. Nem is beszélem a nyelvet, mert angolul kommunikálunk. Szeretem, de félek, hogy a hazájában megváltozna - előjönne az otthoni kultúra, itt úgy viselkedik, mint egy magyar, ezért annál nagyobb kulturális különbséget nem tapasztaltam, mint hogy benn a házban csak papucsban vagyunk. Nálatok jött elő kult. különbség? Szülök hogy fogadták?
Hat rendkivul fontos lehet neked ez az ember, ha ket ev alatt annyira nem becsulted, hogy osszeismertesd a szuleiddel, sot, meg meg se emlitetted nekik.....
2014. aug. 10. 18:37
2/16 anonim válasza:
Nekem orosz a párom, a szüleim viszonylag jól fogadták. Nincsenek olyan nagy kulturális különbségek. Mi is angolul beszélünk, ő a szüleimmel oroszul.
Én jobban tartok attól, hogy fogadnak majd az ő szülei (tudnak rólam, de még nem beszéltünk), és milyen nyelven fogok kommunikálni velük.
2014. aug. 10. 18:37
3/16 anonim válasza:
Német a férjem, nagyon jól fogadták, szeretik őt, a család tagja az ő szemükben is.
Közös egyre jobban megy, édesanyám elkezdett németül tanulni, a férjem pedig tanul magyarul :)
2014. aug. 10. 18:42
4/16 A kérdező kommentje:
Kedves első, ha ismernéd a szüleimet tudnád, hogy miért enm mondtam meg nekik (már attól gyomorgörcsöm van,ha csak egy hétvégére haza kell látogatni, folyamatosan megaláztak, hitelt vetettek fel velem, nem foglalkoztak velem, sorolhatnám... ha meg nélkülük lenne esküvő, még jobban kisemmiznének)
2014. aug. 10. 18:49
5/16 anonim válasza:
en magyar o iraki kurd olaszban elunk.... :D
olaszul beszelunk az esetek 90%-ban de o is beszel egy kicsit magyarul es en is beszelek az o nyelven. neha voltak (vannak) kulonbsegek,de meglehet oket beszelni egyre hangolodunk.. o is tudja az en kulturamat,en is az ovet. csaladja ismer,szoktunk beszelgetni,az en csaladom is ismeri a paromat..
2014. aug. 10. 18:49
6/16 anonim válasza:
Akkor nem kell hazajari es foglalkozni se veluk, ha ilyen a kapcsolat. Gondolod hogy igy, hogy eltitkoltad es majd csak bejelented, hogy Hali anyu, apu, Ixmix meg en osszehazasodunk marcius 4en -azt jobban fogjak kezelni?
2014. aug. 10. 18:52
7/16 anonim válasza:
Voltal mar Vietnamban?
2014. aug. 10. 18:54
8/16 A kérdező kommentje:
Augusztusban végén megyek találkozni a családjával. De más sokszor skypoltunk.
2014. aug. 10. 19:08
9/16 anonim válasza:
Vietnamban nem kapsz munkat, csak ha beszeled a nyelvet. En voltam ott nyaron egy honapot, alig eltem tul. Iszonyat meleg, fulledt levego. Europai etelt alig kapni, a vietnami konyha izetlen, unalmas. Akkora csotanyok repkednek, mint egy vereb.
Nem europai embernek valo orszag.
Jobban jarsz, ha nem koltoztok oda.
2014. aug. 10. 20:33
10/16 A kérdező kommentje:
Nem is szeretné(n)k. Gondolkoztunk rajta, hogy nem lenne a legjobb ötlet egyikünk hazájában sem maradni. Pl. Ha gyerekeink lesznek, mindkét országban kinéznék őket :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!