Hogy mondjam meg neki, hogy terhes vagyok, ha nem ő a vőlegényem?
Ne ítéljetek el,tanácsra lenne szükségem.
Jövőre lenne az esküvőnk a párommal...
De megcsaltam,a legjobb barátommal.Mármint,a legjobb barátommal 'se veled-se nélküled' kapcsolatom volt az egész gimiben,előtte gyűlöltük egymást,mert a 'gazdag,menő srác','stréber csaj' felállás volt.3 évig együtt voltunk,utána ő elment külföldre egyetemre és utazgatott a világba,de néha azért találkoztunk,vele töltöttem pár napot,a nyarat és ilyenek.
De 2 éve együtt vagyok a jelenlegi párommal és a hétvégén megkérte a kezemet.Meglepett,mert az utóbbi időben megromlott a kapcsolatunk és nem tudtam,hogy erre készül.
Az életem romokban és nem tudom,hogy mondjam el a pici apjának a dolgot.
Vagy hogy elmondjam egyáltalán.
Teljes mértékben egyetértek az elsővel. Bármennyire is nehéz és kínos a szituáció, most muszáj őszintének lenned.
Nem építheted hazugságra az életedet.
Az elmondásod alapján igazán egyik kapcsolat sem olyan, ami hosszú távon működőképes lenne, ezzel a lehetőséggel is számolnod kell sajnos.
Nem azt mondom,hogy nem szeretem a vőlegényemet,mert ez nem igaz.Szeretem,de máshogy...
100%-ban biztos,hogy nem a vőlegényemtől vagyok terhes.
Mint írtam,az utóbbi időben nem volt túl felhőtlen a kapcsolatunk,így nem is voltunk együtt.
A gyermeked megérdemli, hogy ismerje az apját!
Te mit szólnál ha édesanyád mosd eléd állna, hogy nem az az apád akit eddig gondoltál, de én annyira féltem elmondani az igazat, hogy ezért soha nem ismerhetted meg!
A gyerekednek, és az apjának joga van tudni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!