Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 és fél hetes terhes vagyok...

35 és fél hetes terhes vagyok már hajnal óta hasmenésem van és a derekam leszakad annyira fáj. Ez normális ilyenkor ügye? A derékfájást gondolom de a hasmenés is?

Figyelt kérdés

2013. okt. 1. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem szules elott volt hasmenesem 4 bol 2 gyereknel.
2013. okt. 1. 17:19
 2/9 A kérdező kommentje:
uh... :/ még pár hetet várhatna...
2013. okt. 1. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is akkor voltak ezek... :/ 36. héten szültem...
2013. okt. 1. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szülés előtt volt szintén nálam is. 5 és fél óra múlva megszültem.
2013. okt. 1. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A mostani terhességem alatt a 20. hétig hánytam, onnan a végéig hasmenésem volt...szóval a tipikus álom terhesség volt, amit minden nő élvez. Szülés előtt kb 2 héttel minden nap úgy éreztem, hogy tuti meg fogok szülni, ugyanezeket éreztem, vizsgálatokkor kiderült, hogy szép fokozatosan tágulok, azért fáj annyira a derekam, hátam, farokcsontom, aztán végül a 38. hétig húztam.

Jövő héten úgyis nst, ha bármi gáz van, úgyis jelzik, de hidd el, még kínlódsz vele eleget!

Ne stresszelj, azt kétségtelenül megérzed, ha menni kell a kórházba!

Nyugis babavárást!

3 hetes baba anyukája

2013. okt. 1. 18:23
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. okt. 1. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a szülést jelezte, hajnalban ugyanezekkel a tünetekkel, másnap reggelre megszületett a kisfiam,36 hetes voltam.
2013. okt. 1. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy?
2013. okt. 2. 18:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi most már jól vagyok. Kedden éjjel már nem volt hasmenésem már jól is voltam de azért elmentem reggel orvoshoz (nagyon aggódó típus vagyok) minden rendbe van azt mondta az a lényeg,hogy elmúlt a hasmenés meg,hogy igyak sok-sok folyadékot.... De azért említsem meg a házi orvosomnak is.
2013. okt. 3. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!