Vőlegényem elmegy katonának, Külföldre. Nagyon félek hogy mi lesz. :- ( Jövő héten indul. De! Kiderült hogy terhes vagyok Mit tegyek?
nem tudsz mit tenni.. ha ő nem akar maradni, akkor semmi értelme vergődni.
Szüld meg a babát, és reménykedj, hogy épen hazajön a párod.
Hogyhogy elmegy katonának? Nem értem. Idegen légióba? Vagy már katona, és elmegy külföldre misszióba? Vagy hogy? Mert egyq misszió még nem a világ, ez együtt jár azzal ha katonát választottál társadnak.
Egyébként nagyon gerinctelen húzás lenne megzsarolni a párodat...Tiszteletben kell tartanod az álmait, hiszen gondolom fontos neked hogy boldog legyen.
persze hogy épen hazajön :)
nagybátyámék is hasonloan vannak csak az ő párja már több hónapos terhes,szüléskor hazaengedik egy hétre :)
Valamelyik Afgán misszió 10 hónap elvileg. Én párom is Koszovóban volt. Az első 1 hónap nem leányálom, de amúgy így utólag azt mondom, fél lábon is kibírom a következőt. Márpedig mindig lesz következő, ha a srác tényleg szereti amit csinál. Gondolj arra hogy legalább olyan embert találtál aki anyagi biztonságot tud nyújtani a gyereknek (kérdés hogy ő mit fog szólni ahoz hogy apa lesz...mert ha ő nem akarja akkor már máson kell filózni).
Egyébként meg tényleg ott a net, mi is minden nap msnen beszéltünk, webcam, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!