Jó lehet olyan családban felnőni,ahol 10 havonta látja az ember az apját..biztos szoros családi kötelékek alakulnak ki. Tényleg ezt akarod a gyerekednek?:S
2010. dec. 1. 13:44
12/15 anonim válasza:
13:44-ös
Mi az hogy 10 havonta látja az apját, úr isten, egyrészt nem kötelező minden misszióba elmenni, másrészt nem is visznek el mindig, még ha akarsz, akkor sem. Az én párom februárban jött haza, és legközelebb több mint egy év múlva megy, de még az se biztos. (ja és fél éves missziókról van szó, nem a 10 hónap az átlag)
2010. dec. 1. 13:49
13/15 anonim válasza:
igaza van a 13:49-esnek,az én férjem meg februárban ment Koszovóba és augusztusban jött haza,már írtam,én szültem közben....és képzeld,szoros a családi kötelék,imádják apjával egymást,és menni fog 2012-ben is....pont azért,mert jó apa és anyagi biztonságot akar nekünk nyújtani,ami az itteni fizetésekből lehetetlen......
2010. dec. 1. 15:35
14/15 anonim válasza:
15:35
Na, akkor pont váltották egymást az uraink:) És igen, fontos az anyagi biztonság, persze manapság már divat a nagy semmibe is beleszülni egy gyereket, mert egyesek azt hiszik hogy szeretetből majd megél a gyerek...
És még egy pozitívum: egy ilyen féléves távollétnél jobban kevés dolog tudja fenntartani a szenvedélyt:) Amikor hazajött szabira, olyan volt mintha akkor csókolna meg életemben először, annyira elszoktam az érintésétől és annyira jó volt hogy eszméletlen:P
2010. dec. 1. 15:44
15/15 anonim válasza:
15:35 vagyok!Utolsó teljesen így volt nálunk is,alig ért be az ajtón,már este 11 volt,fáradt is volt,de úgy estünk egymásnak,mint a kiéhezett vadállatok!:)Szerintem még jobb lett a szexuális életünk,mint előtte,meg a gyerek körül is azt se tudja mit segítsen,mert lemaradt az elejéről és most minden percét élvezi,cseppet sem bánja,mint ilyenkor a legtöbb férfi,hogy a második helyre szorult......össze kovácsolt minket a fél év távollét még jobban:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!