Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megveretett a menyasszonyom?!
Nagyon sok minden történt már köztem és a menyasszonyom közt, szóval próbálom röviden leírni.
Egy suliba jártunk általánosba, vagy is 7. osztálytól. Akkor Ő volt belém szerelmes, igaz nekem is tetszett, de nem igazán akartam/tudtam kimutatni. Aztán a következő évben bennem sokat erősödött ez az érzés, de Ő akkor már inkább idősebbekkel haverkodott. Volt is egy pasija, aki a közeli gimibe járt.
Na, mindegy.... rátérek a lényegre.
Egy este, még 8.os koromban mentem haza és 5-6 idősebb fiú elég szépen helyben hagyott.
Sötét volt, mind sapkába/kapuszniba volt.. így apám hiába tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen.
8 napom belül gyógyuló sérüléseket szenvedtem, de az arcom elég durván nézett ki.
Na, mindegy, túl éltem.
Miután leballagtunk a menyasszonyom elköltözött az ország másik felébe. Sokat gondoltam rá, eleinte szinte minden éjjel vele álmodtam, de kb. félév után túl tettem magam rajta és elfogadtam, hogy ez egy reménytelen gyerek szerelem volt.
Volt utána több barátnőm is, de inkább csak olyanok,akikben őt "láttam". 3 évvel később viszont tök véletlen egy buliba összefutottunk és újra beleszerettem.Össze is jöttünk és azóta együtt vagyunk.
Tavaly megis kértem a kezét, és boldogok vagyunk. Nekem 100% Ő az igazi, mással el sem tudom magam képzelni.
Pénteken volt egy random osztálytalálkozó az általános sulis osztályunkkal.Ott az egyik csaj teljesen le volt döbbenve, hogy mi már 5 éve együtt vagyunk és nem sokára el is veszem.. főleg, hogy 8.-ba félholtra akart veretni.
Egészen tegnap előttig fogalmam sem volt róla, hogy neki ahoz köze volt.Sose mondott semmit erről, oka sem volt rá.Nem bántottam még véletlen se, hisz szerettem. Azt mondja csak épp haragudott valami apróság miatt és panaszkodott a nagy haverjainak, de azt egy szóval se mondta nekik, hogy verjenek meg.
Most eléggé kivagyok rá akadva, de nem érti miért.
Szerintem meg érthető.Szerinted?
23/F
"Az osztálytársadnak, akit ha jól számolom, közel 10 éve nem is láttál, vagy a menyasszonyodnak? "
Ez egyszerű, az osztálytársnak semmi oka nincs arra, hogy hazudjon...
Így van!
Az osztálytárs mond igazat!!!
(Nincsen oka, hogy hazudjon.)
Viszont elgondolkoznék azon, hogy a "nőmnek" mi minden lehet még a füle mögött??!
Azt se felejtsük el, hogy amit tett ez amúgy bűncselekmény volt!!!
Volt egy komolynak tűnő kapcsolatom, évekig rágódtam az akkori párom egy gyerekkori igen komoly ballépésén, majd mikor rájöttem hogy soha az életben nem tudnám túltenni magam rajta, inkább túltettem magam a lányok. Az néhány hónap alatt meg volt, nem bántam meg a döntést egyáltalán.
Szerintem érthető hogy ki vagy akadva, ha pedig a lány már 14 évesen ilyesmit csinált, akkor erre nem azt mondanám hogy "ugyan, még gyerek volt", hanem elgondolkodnék hogy a felnőtt jelleme milyen lesz...
Végülis nem a Ő veretett meg, hanem valószinüleg miatta vertek meg. Én akkoriban (is) nagyon szerettem őt, de 14 éves fejjel ezt nem a legmegfelelőbb módon mutattam ki. Egyszer "véletlenül" megfogtam tesin a fenekét, amiért Ő megharagudott és elmondta a haverjának. Azt mondja sose mondták el neki konkrétan, hogy ők vertek meg, de azért sejtette. (Most se tudja biztosra)
A volt osztálytársőm pedig az osztálytalálkozó óta szinte mindennap ír, hogy találkozzunk és elég egyertelműen célozgat rá, hogy dobjam a menyasszonyomat.
Persze nem fogom, hisz alig várom, hogy jövő május legyen.. és a feleségem legyen!
Talán ebből a történetből az jön le Nektek, hogy nem túl kedves lány, de a valóságban nagyon is az. Nem véletlenül vagyok belé évek óta menthetetlenül szerelmes. :)
Így tulajdonképpen nincs is létjogosultsága hogy tovább okfejtsünk. Sokan voksoltunk rá, hogy érthető a felháborodásod, szerinted is így van, így voltaképp egyetértünk.
A lányt Te ismered a legjobban, bízz a megérzésedben és ha valóban angyal teremtés akkor vedd el májusban (én is akkor nősülök, most volt a lánykérés). :)
Azért legyél éber, és a nagyobb összeveszések után mindig nézz a hátad mögé ha sötétben hazafelé tartasz.
Egyéb iránt ilyenkor játszik az is, hogy ha pl palacsintát akarsz akkor emlegesd fel neki 14 éves éned verés által okozott fájdalmait, és hogy arra 1,5kg csokis palacsinta lenne épp a gyógyír, működni fog. ;) Ez átkonvertálható még pl közös meccsnézésre, 2 doboz hideg sörre, vagy egy hétig minden nap orális szexre. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!