Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megveretett a menyasszonyom?!
Nagyon sok minden történt már köztem és a menyasszonyom közt, szóval próbálom röviden leírni.
Egy suliba jártunk általánosba, vagy is 7. osztálytól. Akkor Ő volt belém szerelmes, igaz nekem is tetszett, de nem igazán akartam/tudtam kimutatni. Aztán a következő évben bennem sokat erősödött ez az érzés, de Ő akkor már inkább idősebbekkel haverkodott. Volt is egy pasija, aki a közeli gimibe járt.
Na, mindegy.... rátérek a lényegre.
Egy este, még 8.os koromban mentem haza és 5-6 idősebb fiú elég szépen helyben hagyott.
Sötét volt, mind sapkába/kapuszniba volt.. így apám hiába tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen.
8 napom belül gyógyuló sérüléseket szenvedtem, de az arcom elég durván nézett ki.
Na, mindegy, túl éltem.
Miután leballagtunk a menyasszonyom elköltözött az ország másik felébe. Sokat gondoltam rá, eleinte szinte minden éjjel vele álmodtam, de kb. félév után túl tettem magam rajta és elfogadtam, hogy ez egy reménytelen gyerek szerelem volt.
Volt utána több barátnőm is, de inkább csak olyanok,akikben őt "láttam". 3 évvel később viszont tök véletlen egy buliba összefutottunk és újra beleszerettem.Össze is jöttünk és azóta együtt vagyunk.
Tavaly megis kértem a kezét, és boldogok vagyunk. Nekem 100% Ő az igazi, mással el sem tudom magam képzelni.
Pénteken volt egy random osztálytalálkozó az általános sulis osztályunkkal.Ott az egyik csaj teljesen le volt döbbenve, hogy mi már 5 éve együtt vagyunk és nem sokára el is veszem.. főleg, hogy 8.-ba félholtra akart veretni.
Egészen tegnap előttig fogalmam sem volt róla, hogy neki ahoz köze volt.Sose mondott semmit erről, oka sem volt rá.Nem bántottam még véletlen se, hisz szerettem. Azt mondja csak épp haragudott valami apróság miatt és panaszkodott a nagy haverjainak, de azt egy szóval se mondta nekik, hogy verjenek meg.
Most eléggé kivagyok rá akadva, de nem érti miért.
Szerintem meg érthető.Szerinted?
23/F
Nem ismerünk titeket, lehet hogy azért nem mondta mert nagyon megbánta és szégyelli. Sokat változhat az ember ennyi idő alatt.
Viszont azt csak te tudhatod hogy a kapcsolatotokban ő mennyire őszinte. Ne légy elfogult, mert te szereted. Ha feleségül akarod venni és téged aggaszt ez a kérdés, akkor igenis tedd fel neki. Benned ott fog motoszkálni a bizonytalanság. Ha ebben hazudik, másban is hazudhat.
Véleményem szerint egy jó párkapcsolatban a felek mindent őszintén megbeszélnek, főleg olyan dolgokat ami valamelyiküket nagyon nyomasztja.
Kinek hiszel?
Az osztálytársadnak, akit ha jól számolom, közel 10 éve nem is láttál, vagy a menyasszonyodnak?
Ezt az egyetlen kérdést kell eldöntened, és a a probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!