Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Barátnőm nagymamája meghalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nagymamája meghalt tegnap. Én most a napokban szerettem volna megkérni a barátnőm kezét. Most mit csináljak? Kérjem meg vagy várjak vagy mi legyen?

Figyelt kérdés
Nem birok várni,így is húztam már egy hete,nem birok tovább várni.
2014. aug. 7. 08:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hiába tudják, nem lehet felkészülni rá, már bocs.

Amúgy jegeld egy kicsit, temetés után 2-3 hét legalább. Jó, én örülnék így is, de nekem alapból nehéz néha.

Anya 4-én halt meg még jó rég, mi 4-e óta járunk a párommal.

Pont anya szülinapján voltuk másfél évesek. Csináltunk kajcsit, meg bontott sört (hát igen, a pezsgő nem játékos, mert elalszom tőle), bor nem volt behűtve. Koccintottunk, én meg fél percig csak pislogtam, hogy mi van, utána meg nem győztem bocsánatot kérni.De megérti, tudja, mennyire másra koncentráltam aznap. Azért kínos volt egy kicsit, hiába nyugtatott, hogy gondolta, hogy nem jut eszembe.

2014. aug. 8. 12:59
 22/24 anonim ***** válasza:
Elírtam: szóval anya 4-én született, de már meghalt rég.
2014. aug. 8. 13:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Én a helyedben eltenném azt a gyűrűt. Ha pl. szereti a telet, szeret korcsolyázni, akkor kérd meg decemberben, karácsony előtt. Vidd el egy korcsolyapályára, és amikor korizás után iszogatjátok a forralt bort, kapd elő a gyűrűt. Ennyi időt szerintem kibírsz és addigra tényleg túllendülhet rajta mindenki. Nem csak barátnődnek kell ezen túllépnie, hanem az anyukájának/apukájának is, akinek az édesanyja halt most meg. Nem tudna most a család őszinte örömmel fogadni egy eljegyzést.
2014. aug. 11. 12:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Szerintem várj pár hónapot.
2014. aug. 13. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!